Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V nejaky poblbeny brozurce ohledne boje proti drogam jsem se v souvislosti s Ganjou setkal s pojmem "flashback", coz je, jak nazev napovida, zpetne vraceni priznaku zhulenosti, i kdyz jsem vubec neprisel do kontaktu s materialem. Mam z toho docela stzrach, jelikoz jsou mista, kde je silne nevhodne byt zhuleny - napr. za volantem.
No, setkal jsem se s tím, ale v takové pohodové formě.
Je to spíš takovej pocit, dá se to ovládat a netrvá to dlouho. A je to u většiny drog... trip se mi vracel ještě asi rok...
Daniel K.
"Pestovat pro sve ucely jakoukoli rostlinu neni ilegalni, a pokud zakon rika, ze je, pak je ilegalni tento zakon."
No ja bych rek ze zhuleny flashbacky jsou v klidu a za volantem bych se toho nebal, dokonce jsem cet nejakou studii, ze vypaleny lidi za volantem si na rizeni ujedou a tak se lip soustredej a nikoho neohrozujou.
Sám o flasbacích mohu říct jen to že jsou skvělé,mám je rád,ale mmoc je nemám,jen chvilkově a není to nic co by jsi nemohl ovládat.Pravda je že po tripu byli dost silné napr.i barevné vize a vlnění a tancování věcí,ale pon Ganje je to pohodaaaaaaa
Jo huli za volantem je dost v pohode. Sám dost jezdím , mám projetou křížem krážem Skoro celou Evropu a když jedu 20 a víc hodin v kuse, tak mi sem tam nějaká ta šlukovka příjde k chuti a opravdu se po tom mnohem víc soustředím na vlastní řízení a úplně to odstraní takovou tu agresivitu, kterou vyvolává rychlá jízda po dálnici. Pustím si pohodovou muzičku a jedu a jedu a jedu........
Připojuju se k PodZimovi ! Já jezdím hm taky jen zkouřenej a to mi to panečku jde. Ale neradím nikomu nic. Je to náhodou pohoda ject někam autem, tam se na louce vyvalit a zakouřit si ve svitu slunce. Potom nebudeš někam stopovat ne? Vychutnáš si souhru motoru s převodovkou a plynule jedeš. A moje reakce je taková: zhulenej se spíš na križovatce dvakrát rozhlédnu jestli něco jede. Jsem víc pozornější. Jasné je , že když je večer a jsi death tak to je fakt blbý. No přeji huličům mnoho šťastných kilometrů.
bowie : hehe.. fčera sme jeli takhle skrz nakou cast mesta, kde sou pole a vypada to tam jako na vesnici... vsude tma.. aleje, stromy, ticho... taxme zastavili... ubalili... zahulili... prosli sme se po poli a pohoda.. kamos se pak postavil na cestu a byla videt jenom jeho silueta a spustil naucny proslov k lidem, ktery tam nebyli... no supr, ja sem stal asi 20 metru vod nej a nemoh sem se udrzet no a paxme zas jeli daal.
PoDzImE tak to je pohodoví, denní můj případ. Zahulit a někde se vyvalit.Včera jsem zrovínka jel s kámošem k přehradě.Svítilo sluníčko, bylo fakt fajn .Ubalili jsme si dobrýho jointa a já upadl do trávy a jak dva bezdomovci jsme se váleli a chechtali tomu, že kdyby nás tam někdo viděl, musel by to být fakt dobrej prima pohled-dva zkouřený idioti v unoru se válej 5 metrů od auta. Dostali jsme záchvat smíchu, že nám tekli slzy. Měj se a pohoda JaZZ
Plně s váma symaptizuji kluci to je vopravdu pohoda a to k tomu patří já osobně tomu říkám bohémský život!
Kombinace léto - nádherné počasí- skvělej kámoš- perfektní model - krásná příroda = nádherný zážitek na kterej nezapomeneš.
Aspoň můžeš surfovat na groweru. A teď bylo pár dní dost skvěle. Já osobně jsem zažil mnoho skvělých výletů. Na podzim a v zimě. A s pytlem přijeď na západ. Ochutnáme .