Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli jsi z ČR a myslíš v zimě na venky, tak bys asi ze sklizně moc velkou radost neměl. Taktéž je prakticky bez šance jakýkoli pokus za oknem, protože kyti nemají dostatečný přísun světla na to aby se s nimi něco kloudného událo.Holt v zimě se bez lampy človiek neobeide...nebo jsi měl na mysli ještě jiné metódy?
V zimě jde pšstovat! Mrkni třeba do mini-sklenik co mam dole jako odkaz.... Opravdu to jde i za oknem pravě ted mam kytku za voknem a večer na ní 1hodinu svitim obyc zarivkou za 40kc! a roste strasne rychle doporucuju vyzkoušet!!!!
|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --
Tak, konečně sem našel na netu co sem myslel. Nějakej týpek tam popisuje formou deníčku jak hezky pěstoval za woknem. No posuďte sami.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Drsnejmuzik: nebyl bych na to pestovani za oknem tak hrr.. to ze tak kytka roste rychle taky muze znamenat ze ma malo svetla a naivne doufa, ze nahore ho bude vic. A pokud ma malo svetla v rustu, v kvetu z ni bude troska.. ale nerikam ze to tak musi bejt, je to jen moznej scenar
čus týpci! sem úplnej začátečník, tak bych potřeboval něco jako "totální návod" jak něco vypěstit ale teďka v zimě... je mi to blbý, hledal sem zatim jenom tady, ale kdybyste byli tak hodný a něco mi poradili, byl bych fakt vděčnej... díky čau!
na par brk bude ale myslim ze se stoho ani moc nepude dat skourit. Ja ted pestuju na akne pres zimu spise na to abych se mohl podivat na krasu ale jinak si myslim ze s toho nic nebude.....
Moje 2 rastliny maju uz okolo mesiac a tyzden jedna je zastrihnuta uz 2x a puci na nej 8 paliic a druha nezastrihnuta asi na nej 7 poschodie vyska 10cm (+5cm to som zasypal skoro po nulte poschodie ) nieje to za tento cas nejako malo????