Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
no hele já měl řízky nakvetlý a už na svítim 24/0 asi tak měsíc a jako roste "něco" - je to děsně zmutovaný a nevim jestli se to uchytí... Rozkvetlý řízky taky kotel blbě kořeněj..
Teoreticky by měl ten řízek odkvést a pak z něj jako vyjede nová kytka no, ale v praxi to moc nefunguje...
deno: Ja mam ted podobnou zkusenost. Menil jsem snicliky a dostal jsem od nejmenovanyho clena rizky z kvetoucich kytek...takovy ty jalovy spodni vetvicky. Radost jsem z toho mel pramalou, jak pises - mutanti. Ohyzdny listovy cepele co do tvaru i poctu. Pote co jsem to zastipnul a obrazily bocni vetve, jede to uz normalne a vypadaji pekne...stejne ale nikomu nedoporucuju snicle z nakvetlejch kytek.
Je to tak, nejvetsi problem je z toho nevo vytriskat, kamos to pred dvema tydnama dal do bubla (seknuty po sklizni) a je to opravdu nesmysl, navic i kdyz by se to nahodou povedlo tak bych chtel videt/kourit ten model
BTW:Locki, ze ja vim o cem mluvis, 'mrk'
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together