Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
Pořád se tu diskutuje, jak správně pěstovat ve skříni. Bohužel skříň zatím nemám (pracuje se na tom), tak sem počátkem srpna dal pět řízků za okno. Co si o to myslíte, jak odhadujete moje šance a jaký je obecně váš názor na pěstování za oknem.....?
Cabas,
muj nazor je na to naprosto normalni :p) mam taky kytku za oknem ... ma asi metr, voni to jak prase , chutna to nadherne a zkuruje to jeste lip :p) (2 prasky a konec)
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
Za oknem se da pestovat pro radost. Necekat ze vypestujes nejake huleni zabijaka, ale proste mit radost z toho samotneho pestovani z toho co se z toho naucis a kdyz se zadari tak i z te trosky huleni, co z toho bude.
Za oknem je ještě ten problém že kytka má málo světla a má tendenci se táhnout za světlem a je potom strašně vyčáhlá a nápadná. Jinak doporučuju než jí dáš za okno rostlinku předpěstovat pod umělým světlem (zářivkou) aby se už v mládí dobře rozvětvila a zhoustla, protože jak jí dáš za okno tak už nezhoustne.
Sinuhet : nevim, bud jsi za oknem jeste nepestoval a nebo se ti to moc nezadarilo... pac moje kytka zkuruje kurevsky.... a ma celkem hodne chlupate sisky... po sklizni chci udelat topic se sklenikem a mozna tam vyfotim i to okno... tak uvidime
lordWilliam : jo jo mas celkem pravdu ... ale spis me udivilo to ze byla celkem mala nez zacala kvest, potom se strasne vytahla a sisky byly velice ridke. No a ted 3 tydny po tom uz sisky nabiraji na objemu a zkuruje to.... A s tou zarivkou je to fakt v pohode, taky jsem ji tam mel ze zacatku a fakt to te kytce prospeje
Wtf: Ty si hlavne ujasni co to znamena pestovani za oknem. Neni to o tom, ze si das skrin za okno. :-) Tys tomu zpocatku svitil a v tom je mozna ten rozdil.