Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sa mi dostlal pred par dnami do ruk jeden casak a toto som tam nasiel citali ste to uz nikto? keby bola na groweri tak by si hadam zasluzila najvyssie ocenenie, co si podla mna aj tak zasluzi. bodaj by bolo takychto babiciek len viac a viac )
ano a nejde mi to pripojit, lebo je to pdf, neviete ako by som to upravil na jednu z tych koncoviek ktore by to prijali ?
tak pracuje sa na tom, mal by mi to kamos prerobit na jpg a potom to tu supnem )
tak a mam to prerobene, VDAKA moc mojmu kamosovi Durimu. Skoda ze nekali, by som ho aspon zhulil ) kupim mu aspon nejake piva ))
dufam ze sa to bude dat citat... prajem pekny weekend
) hehe, chcel by som to checknut tento week ci uz rastu alebo nie
ale neviem ci to stihnem, ak nie tento tak buduci week urcite )
potom dam vediet ako to vyzera.. a ta babka je DOST v POHODE.
sa mi paci ze je jej to jedno ci ju zavru alebo nie, hlavne ze pomohla inym aj v pripade ze by mohla ist do basy ....
pripajam asi mesiac stare fotky AKO SME ROBILI ZELENU BABOVKU po tych vsetkych vareniach mlieka, masla ...som sa rozhodol ze skusim jednu vec. nadrvil som listy + gres na jemny prach, roztopil tuk na pecenie (HERA..) a zvaril na FAKT miernom ohni spolu(mame plyn, ak mate elektriku tak na 1 stupni ) 1 hodinu. nechal som to pekne bublat, premiesaval a po hodine vypol. nehal stuhnut a postupoval uz len ako pri klasickej babovke, len s tym rozdielom ze som namiesto normalneho tuku dal ten moj este sa mi osvedcilo dat potom do cesta asi tak 1dcl alkoholu- liker, ...co chcete a co mate radi. zaneha to peknu vonu ja tam davam este hrozienka, orechy a citronovu koru (ako do klasickej babovky )ale HLAVNE nedavam moc cukru. tak 1-2 sacky vanilkoveho , jeden ma tusim 10g. nie viac lebo to potom nesplna ucel aspon tak ako by som chcel ja
a kto ma rad sladke si tam potom natre alebo posype co uz len chce ked je to hotove...
no rozpadlo sa nam to preto lebo sme mali VELA cesta a malu formu ale inac je to moc tmave nato ako to v skutocnosti vyzeralo..
ale podla mna(a dalsich 10ludi) to chuti a vypada v pohode, by si musle vidiet nazivo ...
VDAKA za k+ pre veselu koprivu - som si to prelozil do slovenciny a znie to zaujimavo - vesela zihlava )))))))) a tiez pre kralicka
majte sa a pecte co to da
z toho co pises som pochopil, ze ten matros si v tom tuku nechal, t.j. do babovky si nedaval iba cisty tuk, ale tuk aj tym rastlinnym materialom. Neodrazilo sa to negativne na chuti? Ja som raz varil mlieko z listov bez preplachovania listov vriacou vodou. Mlieko bolo hnedozelene, ucinkovalo brutalne (dost tripovo), ale silne pachlo a chutilo ODPORNE! Skusal som cukor, jahody, vanilku, kakao, rum, ale ta chut nesla proste nicim prebit.