Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tahle kyti nadherne kvete, rozhodne jeste bude zrat a palice zvetsovat a przskyricovat :-)
a k tomu hnednuti: uz parkrat sem tady cetl 70-80% pestiku, jenze podle me je to chyba, myslim ze se to tyka "nevim presne nazev" - neco jako "zlazy" co produkujou pryskyrici,na palicovych listeccich, uvidite je s lupou co 30X zvetsuje, vypadaji jako maly mimozemsky houbicky - a toho kdyz je zabarvenych 70% je kyti spravne uzrala, jak se zacne % zvysovat, dochazi k degradaci thc. casopis hightimes
pestiky - teda ty samici chloupky maji dle me byt hnedy vsechny
venku je dobre voditko najit dozrale seminko, kazda kytka jich par ma
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
70% akorát, loni jsem sklízel mladší, akorát i starší kytí a 70-80% je opravdu THE BEST!!
Ale ta kytka na fotce zdaleka nemá 70%, možná tak 20.
Hlavně už to ničim nehnoj a číhej a těš se.
Rauši zdar. Shadow
pro ty co nemaji mikroskop :-)
je cely clanek na overgrow: http://overgrow.com/growfaq/1529
popisuje co jsou a jak vypadaji "trichomy"
a kdyz si potom prectete tohle: http://overgrow.com/growfaq/12
to je presny okamzik kdy sklidit, plati hlavne pro indoor
foo: Pokud vim, tak i zde na groweru je na mnoha mistech doporucovano jako nejlepsi zpusob identifikace okamziku sklizne, prohlednout kapisky pryskyrice na kvetech. Jakmile se zhruba polovina kapicek mlecne zakali - sklizet. Stacilo by pouzit hledani.
foo: Kdy sklidit zavisi take na tom jake ucinky pozadujes. Zpocatku je to matros, ktery te vynasi do vysin a ke konci kvetu je to matros, ktery te sejme tak, ze malem usinas. Podle toho musis volit dobu sklizne.
ja suhlasim s Sinuhetem poznam vela ludi ktory neoblubuju silne rastlinky radsej daju prednost pohodovim ktore im robia krajsie zazitky ako silna trava.takze zalezi od toho do akej skupiny patris.
chtel bych se vás zeptat jak je to se zráním podle semínek - jestli to někdo nevíte..
někde sem tady četl že prý každá kytka má nějaká semínka (pokud to není sinsemilla - zatim tomu moc nerozumim)..
já mám na balkoně jednu samici a myslim si že celkem neměla být ani čím opylena, našel sem na špičce vrchní palice (sativa) jednu kapsičku se semínkem, este sem tam nasel dalsi
ty semínka bych z toho chtěl (je to muj prvni model a celkem se mě líbí a sem rád že nakonec semínka budou napamatku), ale zase si to nechci nechat přezrát
na ty malý kapičky koukám vymontovaným mikroskopem od stojanu, nechce se me z ty kytky nic odřezávat, ten mikroskop je dost těžký udržet vklidu v ruce.. myslím se ale že ty kapičky (kristalků) jsou mléčný dost, zasadil sem to původně za okno někdy na konci kvetna zacatkem cervna - je to tedy starý 94 dní - ještě bych to flushoval aspon týden
NEBO TO MÁM SKLIDIT?
na obrázku je vidět i jedno semínko - kdy to podle neho muzu sklidit?