Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau,
tak me napadlo jestli je pri sviceni nutny zachovavat sviceni 18/6, resp 12/12, tzn 24 hodinovy den, nebo jesli by to neslo nejak urychlit, treba 18/4 a 12/10. Timhle by se teda usetrili dve hodky denne, ale mohlo by to jit i radikalnejc. Mate nekdo nejakou zkusenost?
Nemá cenu nic skoušet obejít - kytka chce to svoje.
význam má třeba to že když chceš urychlit kvetení tak že svítíš jenom třeba 11h světlo//13tma. ale pokuď chceš kvalitní kytky tak na světle nešetři.
Gory to myslel dobře a jen se chtěl zeptat jestli s tim má někdo zkušenost. Jen ty jsi to nepochopil. Ty dvě hodiny sou pauza na oběd pro tebe spíš na přemýšlení.
Nikdy bych se nekomu nevysmival jen proto, ze se zepta, ja jsem taky z nebe nespadl Ale je to priroda, to neokecas ani nevymyslis jinak - i kdybys nad tim dumal dve hodiny denne. Takze tak nejak...
Přiznám se, že mě cosi podobného též kdysi napadlo, avšak po zralé úvaze jsem se na to vy.... . Přírodu vážně nelze takto obelstít, kytičky mají své biologické hodiny stejně jako my - dokonce IMHO s určitou "externí kalibrací " a z tohoto počínání by zajisté neměly žádnou radost .
hele kdyz byste delali neco dlouho v jeskyni a nemeli hodiny tak si klidne zvyknete na provoz 24/12 a hlavne ani vam to neprijde ze to tak jde. me osobne kdyz nejsem limitovanej zadnou praci (==prazdniny) se to obcas stava i mimo jeskyne =))
jinak treba kuratum se taky zkracuje noc a den je mozna zas delsi. dela se to proto aby sme se pak mohli vic nacpavat tema chemo-kuratama. tak nevim... =) ale jinak 21:36 : 12 je taky husty =))