Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Odtah do vodovodního odpadu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
xtraa
Stálý Člen

Karma uživatele xtraa - 38% PěstitelskáKarma uživatele xtraa - 38% Pěstitelská

Nápad Odtah do vodovodního odpadu Příspěvek č. 1

Když sem přemejšlel jak zabránit tomu, aby moje skříň ,,smrděla", vymyslel jsem jednu věc - nic moc složitýho, koupil sem takovou trubku pod sifon a vývodem, kam se normálně zastrkává hadice od pračky a od odsávání ze skříně sem přitáhnul ,,husí krk" o průměru cca. 20 mm a nacpal ho do týhle trubky, sice mě to stálo pár děr do zdi, ale myslim, že problémy se smradem se tím vyřeší vcelku dobře. Když sem narval do odsávání zapálenej čilam s tabákem a koukal a čuchal jestli to někde nejde ven a minimálně u mě v bytě nic, těžko říct jak u sousedů, předpokládám že taky v poho...
Že by konec filtrů a podobnejch nesmyslů, odpad má každej... ???
Jestli jste to někdo zkoušel dejte info.

Old Post 06-08-2004 v 17:47 PM
xtraa je offline   Profil uživatele xtraa   Find more posts by xtraa   Foto galerie člena xtraa   Click here to Send xtraa a Private Message   Add xtraa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hladaj bolo to tu uz rozoberane a skoro profesionalne hehehe je to rozobrane na og nanestastie linky som si neodlozil a hladat sa mi ich nechce tak budes musiet sam
tyzden v kniznici je lepsi ako mesiac v labaku

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 06-08-2004 v 18:01 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fernetman
Stálý Člen

Karma uživatele fernetman - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

To je zajimavej napad, taky se da misto odtahu do odpadu se da udelat odtah do komina, hlavne v tech starejch baracich bejva vic kominu, protoze kdysi byla pec v kuchyni a jedny kamna, ale o trochu dal, takze jsou vzdy 2 kominy, takze pokud vam vede nikde ve zdi v blizkosti vasi kouzelne skrine komin, tak vyuzijte tuhle vyhodu a udelajte odtah do komina :-)

..:: Neuč se, život tě naučí ::..

Old Post 06-08-2004 v 18:06 PM
fernetman je offline   Profil uživatele fernetman   Find more posts by fernetman   Foto galerie člena fernetman   Click here to Send fernetman a Private Message   Add fernetman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
na_pohodu
Stálý Člen

Karma uživatele na_pohodu - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

odtah do odpadu
podivej se sem:-)

odtah do odpadu
napad ohledne teploty a CO2 - casem chci realizovat,tak poradte,jestli to neni blbost:-)
vaporizer - a co takhle?

www.lodger.tv - projedte si sekci video,stoji to za to!
na pohodu

Old Post 08-08-2004 v 19:01 PM
na_pohodu je offline   Profil uživatele na_pohodu   Find more posts by na_pohodu   Foto galerie člena na_pohodu   Click here to Send na_pohodu a Private Message   Add na_pohodu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:13 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás