Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Napadlo někoho(případně testnul)udělat skřín ve starým mrazáku??
Viděl jsem jeden bezvadnej s alu folií uvnitř s povrchovým reliéfem jak od profi stínídla.Jen se mi zdál nízkej (s dvířkama shora cca 70x70x110 Snad bych pouľil ąirąí a postavil ho na bok).Napadlo mě ľe je to celkem festová,izolovaná(hluk a teplo) skřín s odděleným placem pro el. cajky.
Co na to zkuąenějąí?řeąil to někdo?
no muze to bejt zajimavy, ale me by odradil ten spatnej pristup, precejenom se chci obcas kytkam venovat, nebo na ne koukat jako na TV... a kdyz to ma pristup shora... tak je to na prd.... a jeste k tomu by si musel mit vybojku natvrdo nejak na vrchnim viku... ... rekl bych ze to neni zrowna idealni reseni... uz jenom to ze kdyby jsi otevrel, tak by ti luxiky sajnili do oci a kytizzz by si ani nevidel....
Jasně,ten s víkem neni to pravý.Myslel sem na široký boxy.votočil bych ho vo 90° a mam dveře pred fejsem.Takovejch boxu se po sklepech válej spousty...konecně by byl plný toho správnýho špenátu.