Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě, kde se nejraději scházíte s přáteli, kde v klidu zahulíte, co pak děláte , atd.
Já například s kámoši hulím kde se dá, ale máme i svoje oblíbený místa, jako třeba hradby, park,....
Taky je to dobrý u někoho doma, zahulí se a je tam pak i hodně jídla a zajištěnej nocleh
Ale nejlepší atmosféra se mi zdá, kdyz hulíme někde v lese, máme zapálenej oheň (i když se to nesmí), je dobrá zábava a o hudbu se staráme pomoci bong a didgeridoo
Jo přesně taky máme oblíbený fleky...a taky hradby :-)....jinak mám ráýd hulit pokaždý někde jinde,aby se to místo nestalo stereotypem.....jinak pohoda musí bejt ....to platí o těch bubnech :-)
Souhlasím s tím, že hulit je nejlepší v přírodě, lesy, skály. Skvělý je si zahulit a jít si zaplavat, jednou jsme se s přítelkyní málem utopili, když nás uprostřed poměrně velkýho jezera chytnul několika minutový záchvat smíchu, opravdu sranda, smát se až se za břicho popadáte a přitom se ještě snažit plavat.
Jeden typ: hulili jste v altánku u Pražskýho hradu? Je to pecka, koukat na ty starobylý věže, člověk si leccos uvědomý.
Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade
Já rád hulim na nějakejch vyhlídkách, nejlepší je vyjet autem nad město a sledovat jak se rozsvětsuje, k tomu poslouchat nějakou pohodičku, třeba Manu,...
Jináč všude pokud je to v klidu, nikdo neprudí, hraje nějaká příjemná music...
Hlavně neřešit
Vyborne je zajit na PARTY podivat se jak to tam vypada (proste to zhodnotit), hmmm nic moc.
Jit zase ven, zahulit a vratit se tam, no a pak jenom cumet kde se tady vzala TAK HUSTA PARTY!!!!! A parit a uzivat si s lidma az do rana
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
:-) No, bohuzel nemuzu jen tak sednout do kary, zajedst si 30 kilacku, abych vubec vyjel z centra prahy a pak nekde v lese zapalovat ohen... teda muzu, ale bylo by to prilis stresujici.
Cely vikend jsem tedka s kamosema hulil na Machaci. Fakt pohodikcka. A hulili sme tam vsude. V penzionu, pred penzionem, na ceste do hospody, na zahradce hospody, na zahradce hospody, na ceste z hospody, pred diskotekou, stale pred diskotekou, (tam jsme nesli), cestou z diskoteky, pred dalsi hospodou, na ceste na penzion, v penzionu v posteli... a druhy den priblizne stejne...
:-)
Ale jinak uz moc do klubicku nechodime. Preci jen starnu a jsou jine povinnosti, ktere zerou cas (treba to, ze musim rano vstavat). Tak radsi u kamosu doma, nebo treba o prestavce na obed v parku. A pak samozrejme doma. Treba i sam. Pak jsou hezke sny...
když jdu zahulit s kámošema, tak je mi jedno kde to je - víc mi záleží na společnosti. Když hulím sám, tak nejraděj venku v přírodě na odlehlém místě, na rybách, na stromech, na loukách.........
Hulit na rybách je skvělej nápad, jenom nevím, nevím jestli něco chytnu(zhulenej). Možná se ale do toho tak zaberu, že mi žádná ryba neuteče. Každopádně to vyzkouším. Díkas za typ
Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade
ja sem chytal par let ryby, pak sem zacal hulit a zacalo mi pripadat chytani jako ztrata casu a tak sem s tim zkoncil a vubec si nestezuji, mam o hodne vic casu na kamarady a v prirode sem stejne casto, jen misto chytani, tam sem s kamosema a hulime
Nedávno jsem byl u kámoše v Praze. Odpoledne jsme zašli pod Petřín, sedli na lavičku a zahulili. Byl to skvělý zážitek koukat na celou Prahu při západu slunce. Skvělá pohoda. Doporučuji.
Mě osobně se hulí dobře doma.Když jsem sám. Otevřu okno dám si před parapet židli, tak abych si na ni mohl kleknout, pod lokty něco měkýho... No to je paráda. Mám totiž moc dobrej výhled na město a mám to i s přírodou.No to je neskutečná krása.Něco nepopsatelnýho. No a když jsem s kamarádama tak kdekoli kde není nic co by mě mohlo vystresovat.To znamená město-centrum a všechny veřejný místa kde je ranec lidí.To jsou místa který jsou pro mě tabu. Teda když hulim.Samozřejmě máme pár klubů kde se sejdem a zahulíme,ale to taky nejde pořád.Na to není už moc čas. ps. to s těma rybama, to může bejt dobrej mlejn.Škoda že nemám papíry.
je jasny, ze je dulezita spolecnost, ale ja nehulim s nikym kdo je mi nesympatickej, takze kdyz dem hulit, tak proc si nenajit i nejaky pekny tichy mistecko, kde te pri huleni nebude nikdo rusit
ja sem jeste nikdy nehulil sam, kdyz mam huleni, tak jen tak vyrazim do mesta a zhulim toho koho potkam, ale nerad hulim sam, jen kdyz kontroluju chut svych kytek, tak to testnu sam, aby pak kamosi nerikali, ze mam nejakej plevel s hnusnou chuti, proste rad hulim s kamosema
Ja ted v lete nejradsi hulim u nas v "Lesoparku u vody" - je tam chladek, spousta lesnich zivocichu (veverky, capy, kachny) a hlavne vyborna zvukova kulisa tekouciho potucku... Jinak v zime hulim az na vyjimky skoro porad v aute
Jo to mě minulej rok taky pěkně vodrbali - byl sem v Maroku, ukradli mi asi 200 USD, jestli tam někdo do těch končin zamířítete, tak se obloukem vyhněte městu Tetouan, je tam koncentrovaná největší svoloč z širokadaleka. Každej se tam tváří přátelsky a dává se s tebou do řeči ale přitom nemyslí na nic jinýho než jak tě voškubat. čim víc na jih, tim je to potom pohodovější.
Sice hulim porad, ale nejradeji hulim v zime, mam rad snih, takze kdyz ses nekde na horach, je zima, ten joint te krasne zahreje a koukas a vsude kolem snih, ma to takovy kouzlo
v lete je pri huleni nekdy az moc horko, i cigarety mi chutnaj vic v zime
... ale kazdy rocni obdobi ma neco do sebe
...ale nejradeji mam zimu !!!