Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osvedcilo se mi tohle: hlinu (substrat s piskem 50/50) rozmocit v odstaty vode o stejny teplote, coz jde diky pisku docela dobre, koreny poradne umejt, at to v bubbleru trochu vypada, ale OPATRNE, nic neposkodit. V nejhorsim pripade se to dorozmocuje bubblinama v bubbleru a voda se pak vymeni. Kytku Ti bud nekdo podrzi ve spravny vejsce v qetinaci deravem (pouzivam misku z Kaufu - je to vlastne par misek: jedna nederava a jedna vlozna, dukladne derava a presne pasujici na kybl, takze se nemusim patlat s deklem - sice spotrebuje hodne keramzitu, ale ten se nespotrebovava, tak je mi to fuk; nederava miska se nepouziva, to da rozum - jde pochopitelne do kuchyne na vynikajici bramborovy nebo vlassky salat, ktery po praci zbodnes) a zasypes keramzitem. Nebo, pokud nechces pouzivat druhou osobu, strcis sazenici do huby korenama ven - a rukama to zasypes. Ale to uz tu nekdo popisoval....
At to roste!
Chtel sem si poslechnout nekoho kdo uz to delal... To sazeni bez ucasti druhe osoby je popsano ZDE http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=318 autorem je teabooster...
Diky Viridis mas za to u me hadej co?
Adios.
Ty dve misky si neumim moc predstavit (podle tveho popisu ale treba budou naky fota.)
No hlavní je při omývání být pečlivý, citlivý a trpělivý . Jinak divil byses, kolik energie v tom malém semínku je. Takových 10 dní vydrží bez problémů bez hnojiva.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Ja presazuju z hliny kytku tak 10-15cm velkou. M to i stejne dlouhe koreny. Umyju to dukladne ve drezu v klidu pod tekouci vodou. Dukladne a pokud mozno opatrne. Nikdy mi pri tomhle presazeni nic nechciplo. Ona ta kyti neco vydrzi
Coach