Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje kytky sou uz relativne velky (60cm) rikam relativne protoze v moji pestirne uz sahaji po stresni okynko a derou se dal takze pro me uz jsou moc velky, prestoze tech sedesat neni az takovy maso. Takze poradte mam je stipnout nebo nechat a doufat ze nebudou tolik rust. Ale bojim se ze kdyz je zastipnu tak moc nepovyrostou a nebou zadny VRCHOLIKY!!!!!! Tak prosim poradte!
já bych to štípnul. když to neuděláš, tak se ti potáhnou dál a nakonec se ty vrcholowky (na který se tak těšíš) spálí o lampu. takhle se ti pěkně rozvětví a vrcholowek budeš mít nakonec víc....
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Anteles: proč by to nevyšlo? Zaštipování si musíš trochu vyzkoušet, na tom není nic těžkýho. A když to zaštípneš tak ti kytka povyroste, to neměj strach. Mno a stím stříháním listů nevím, to bych udělal až bude kytka kvést. Teď, v období růstu, se mně to nezdá jako moc dobrej nápad.