Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čus,
chtěl sem se zeptat, jestli neni možný, aby benga spolupracovali s ISP a našli v logách nejen to, že otvírám grower, ale i můj nick (je součástí URL při přihlašování). pak můžou zistit podle IP adresy firmu, jméno, možná i tel. linku atd... nigdo neví co by na to contactel nebo volný kdyby to po nich chtěli
Strobe,
zachovej chladnou hlavu možný je všechno, ale nevím
proč by mělo někoho zajímat, že navštěvuješ grower.
A jěště něco, jednou sem byl na jednom chatu a náhodou tam byla holka které chat patří a se kterou se vůbec neznám a nějak jsme došly k zabezpečení chatu
a ona mě zničeho nic napsala celou mou adresu i telefon. Jo IP adresa je zatracená věc.
chlapci ja bych z toho nebyl tak vyschyzovanej dyt kdyz si vemes ze by policajti museli jit vystopovat te atd.
a pak by prislia u me by treba nasli 4 kytky. vynalozeny prostredku vs. vysledky (malinky pestitel) by byl trochu v
nepomeru nemyslis
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
ty mozna, ale sou tu typci se 600watama, a taky typci co nepestujou ve skrini ale zrejme maj k tomu celou mistnost s lampama. vetsinu to nejsou nejaky pestitele pro vlastni potrebu+nejblizsi bribuzenstvo. Tady uz de vo velky prachy a taky uz je to zajimavy i pro benga. Sem to pocita, a da se vydelat slusnej majlant. Ja bych do toho nesel, ale to neznamena ze nekdo jinej ne. Ja bych do toho sel leda tak po legalizaci, kdybych si otevrel vlastni kofeeshop.
nepochybne tu jsou i "velkopestitele". Ale v zadnem pripade to o sobe neroztrubuji po celem groweru. Nikde nerikaji "ja mam doma 6x600w ve dvou mistnostech, benga pojdte pro mne". A kdyz to oni sami nereknou, tak se to benga nedozvi a nikdo na ne nemuze... aspon ne prez grower...
02-08-2001 v 07:17 AM
phmh Stálý Člen
nezapoměli jste na moc? peníze nejsou všechno co chtějí
!!! jak funguje svět! http://www.volny.cz/l_kopecky/ tak tady o tom nepíšou v novinách
to se dějou věci -tak to vypadá,že se už lidi dávajídohromady tak to tady s tím konopím třeba můžeme změnit dohromady a třeba ta naše planeta shoří(díky zastavení těžby dřeva třeba a jiných "užitečných" zdrojů)až o několik desítek miliard let později a nebude to qůli naší součastnosti
herbsman de la vega phmh45@centrum.cz
Buďte si naprosto jistí že bengálové si můžou klidně zjistid odkud se připojujete atd...., ale jako mnozí ostatní tady si myslim že je naše pěstování moc nezajímá a maj na práci jiný věci
Nechci aby mi každej čuměl do talíře, resp. do počítače
tady v tom threadu https://grower.cz/forum/showthre...50&pagenumber=2
mam otázku jestli někdo používá nějakej prográmek na skrytí IP adresy.
Rád se nechám poučit
rodeo: přes anonymizer nejedu. jsem správce, takže si logy můžu smáznout . funguje to tak, že o tobě budou vědět jenom to, žese připojuješ na stránku anonymizeru a ne už to, kam jdeš z ní dále. samozdřejmě pokud se u vás monitoruje traffic, tak tě to nezachrání.
tak sem právě vybádal: sme připojený přes kabelovku, IP adresu mam napevno, ale když se někam loguju tak se zobrazuje adresa tý kabelovky, asi nějakej router či co. Kdyby teda byla nějáká razie na grower tak by se dostali na kabelovku, museli dostat povolení od kabelovky, prohrabat se jim tam a pak by možná zjistili kdo sem. To bych ale musel být ale těěžkej zločinec