Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
marihuana je droga, konopi je rostlina
nejpodobnejsi je fakt kopriva, myslim ze je taky konopi nejpribuznejsi
ale to se ti hodi tak na indoor, matce tezko reknes ze pestujes doma koprivy, to ti nesezere pokud neni blba
na vymluvy je nej... ze to je technicky na ozdobu, ze se ti libi, aspon tak sem to doma udelal ja a vyslo to
2 sativa - nejpříbuznější není kopřiva (dávno přežitý názor), ale CHMEL. Nevím však, s jakým výsledkem by prošlo tvrzení, že ve skříni roste surovina pro výrobu legální tvrdé drogy . Ovšem ta výmluva na techno rozhodně není špatná .
to sunrise. - tady se ale zjevne mysli podobnost vzhledova (kopriva) a nikoliv podobnost geneticka (chmel). Jinak podobne tomu jeste do jiste miry je i leciva rostlina hluchavka.
pred par lety, kdyz jsem zacal studovat zemedelku, tak jsem si u babicky na zahrade zasadil velky mnozstvi ganji a babicce rekl, ze to je pokus do skoly. taky mi to proslo. ale to je neco jineho.
nedovedu si predstavit, ze by mi nasi sezrali, ze pestuju travu, protoze se mi to libi a ze to je jen technicka...
no vidis me to rodice sezrali, rek sem ze to neni na huleni, ze to nema zadny THC a ze to je na okrasu a uz s nima takhle dlouho vychazim a jeste s matkou zavodim komu se povede vypestovat lepsi.... a zatim sem pokazdy vyhral :-)
to sunrise - no jo mas pravdu, popletl sem to... hele co je pravdy na tom, ze nekdo narouboval konopi do chmelu, pak to rostlo rychle jako chmel, melo to thc jako dobry huleni a nedalo se na to normalni cestou prijit? samozrejme ze se to uz provalilo a odhalilo, ale urcite to funguje
2 Sativa - ta rodinná soutěž v pěstování NEMÁ CHYBU, karma to řeší :-))). Ad roubování konopí *chmel - o tom už jsem slyšel tolik protichůdných drbů, že z nich nelze dělat nějaký úsudek, celkově mi to nepřijde moc reálné - mrk na http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=531 , především poslední post.
Domácí osvětě zdar
Slysel jsem ze pokud koupis par umnelich rajcat a zavěsis je trochu inteligentne na kytku (ne az ke stonku)ma to docela dobrej efekt. umely rajceta stojej asi 20kc kus. myslim ze za pokus to stoji.
PS: nezapomen si vybrat spravnou dobu nebo aspon leto. na jare to trosku ztraci efekt
nedavno sem videl jak naky lidicky nakladali do auta naky kytky... vypadala to jak ganja, ale vzhledem k tomu,ze to nakladala takova rodinka, maminka tatinek atd.. tak to byly spis rajcata... takze mozna rajcata by vypadaly jako ganja..ale nevim..rajcata znam jenom uz jak vypadaj ve vobchode na prodej .)
ikdyz nevim na co ti to bude metalisto, vedet co vypada jak ganja... jestli to chces doma nak maskovat.. indoor.. to se ti asi nepovede... rekl bych jim pravdu.. ze proste pestujes ganju.. je fakt,ze kdyz u nich bydlis tak to asi nebude jen tak.. mym rodicum by to nevadilo kdyz bych u nich pestoval (kdyz sem tam jeste bydlel) ..vadilo by jim ze je hrozna spotreba proudu za sodik atak.. ale jinak.. si myslim..ze bys jim to mel rict na ferofku.. vetsina lidi uz ganju toleruje.. a co jim taky jineho zbyva jelikoz ganja je uz vsude a cim dal tim vic bude
Zdravím,
skus říct že pěstuješ chmel, a že budeš doma vařit pivo**
Chmel se dá taky kouřit, je to takový uspávadlo. No a jako bylinka je to taky použitelný.
tak sme dneska chodili skoureny tady mezi vilkama ..a koukal sem na zahradky..a videl sem rajcata..uz velky.. a vubec nevypadaj jako ganja... takze spis jeste maly rajcata tak vypadaj..ale velky.. to je skoro jak saLat