Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nic jiného ti nenapíšu než že to je věcička s názvem
"PHYTAMIN"
zázračná věc, po dvou dnech ti kytky hned zezelenaj (tmavě), chytnou zdravej vzhled a na palicích máš opravdu nehorázné množství crystalů
aplikuje se potřikem.
more info : po-pá 11-18 047/553 03 00
Původní příspěvek od MrVoslik Par otazeceq 1. jak moc je zavisla tvorba krystalu na delce pobytu na primem slunci ? Jednu kytku mam na balkone a nesviti tam , takze se ji snazim davat na druhou stranu , uz se delaj palice ale krystali zadny .
2. delaj se krystalky take u ganji ?
3. kdy kytka zacne vonet ? me jeste nevoni ale palic uz tam je dost . ?
[Edited by MrVoslik on 31-07-2001 at 06:25 PM]
- Jak známo více krystalů = větší potence. Dle mého názoru je ovšem produkce krystalů výhradně geneticky závislá. Z nejextrémnějších producentů jmenujme White Widow.
- Za druhé, obvyklá "ganja vs skunk" otázka. Jak říkám, je to geneticky závislé, takže najdeš krystalické modely i mezi NONAME.
- Vonět určitě začíná hned jak se objevují první květy, nedá se to však srovnat s tím, co z kytky leze poslední dva týdny kvetení.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Voni ty kytky delaj krystaly jako ochranu pred slunecnim zarenim takze to slunce to chce.Nevim nekdo mi radi strikat kytku vodou s medem-Ze by to melo ty palice naspeedovat.Ale nevim zatim testuju doma na takovy maly kytce a uvidime
Prodává se ten PHYTAMIN normálně v květinářství nebo jenom v growshopech? A kolik tak asi stojí? Nemá to nahodou nějakej vliv na finální chuť matroše abys pak nekořil nějaký hnojivo.
2 T.H.C. - Hele chlape pochybuju wo tom že ho někde w čechách w kwětinářstwí někde sežženeš Ale já jsem ho koupil w Budějkách w GROWSHOPU. 250ml za 360,-kč
A řědim 2ml.Phytaminu na -1,5L wody slouží to jako postřik na kwětiny.Na wýsledný chuti nejde nic poznat je to prostě wychytáwka.
Malej popis tady mám ale je to w Němčině
tag to zkuzte někdo (znalý němčináři) PŘELOŽIT
Wachstum und Blute Hormon
Phyt-Amin besteht aus Meeresalgen,Aminosauren, Sporenelemente, Naturliche Wachstum- und Blute-Hormone, Vitamine und mineralien
Phyt-Amin:
-beschleunigt den Stoffwechsel
-fordert die Entwicklung von Blattgrun
-fuhrt zur Bildung von mehr Zucker
(besserer Geschmack)
WERWENDUNG:
Der inhallt der VerschluBkappel
mit 3-4 L Wasser verdunnen
Mit dieser Verdunnung kann man das
Gewachs alle 1-2 Wochen bespritzen.
Verdunnte Phyt-Amin muB man aufbrauchen.
---------------------------------------------------------
P.S. Když to někdo přeloží má u mně Pjěkně zaděláno na KARMU
Phyt-Amin obsahuje mořskou sůl, aminokyseliny, výtrusové částice, přírodní hormon na růst a květ, vitamíny a minerály
Phyt-Amin:
-urychluje látkovou výměnu
-podporuje vývoj listů
-napomáhá k vytvoření více "cukru"
(lepší chuti)
Návod k použití:
Obsah naředíme s 3-4 L vody
Takto naředěný postřik nám vydrží 1-2 týdny.
Naředěný připravek je nutno spotřebovat.
Minulou sezónu sem na svejch vdovách vyzkoušel v posledním týdnu svítit jenom 6 hodin a krystalky se nalejvaly přímo před očima (ne že by jich tam už předtim nebylo dost) wm
Jseš dobrey němčinář . Hele chlape nechtěl bys přeložit ještě menčí článek o Phit-Aminu.Co objewil někdo tady na groweru? tady ye ten Link http://www.pharmazeutische-zeitung....00-11/titel.htm je to kraťoučký to by neměl bejt problém pro takowího dobrýho němčináře jako seš ty
Jo a za tamten překlad ti wode mně letí pJJJekná CARMA+
2 Muf: Ty sš Budějjckey a newíš kde máte growshop jo!? Tak to ti to budu muset někdy polopaticky wyswětlit jelikož Budějowickey neysem ale neska sem už moc hotowej na nějaký popisky tak sorry příště to zedittuju nebo ti cwrnku P.M.ko Zatim Peace4ALL
No už sem na to koukal, ale čéče to je článek jak hova..... No já se teda pokusim, ale zas tak dobrej němčinář nejsem něco si pamatuju ze školy plus slovníkJo a díííkec za karmu čus
Tak lidičky koukal sem na ten web o phytaminu ale dle mého úsudku ta stránka pojednává o vitamínech pro lidi.Píše se tam něco v tom smyslu že do sebe máte lupat vitamínky a budete odolnější vůči nemocem jako je třeba rakovina či kardiovaskulární onemocnění.Takže ládovat se vitamínama a jíst hodně zeleniny a tak.Vypadá to jako nějaká medical siteO "náš" Phytamin tam jak to tak vypadá asi nejde.Čusik
Marigator
Ja som našiel na Nemeckom nete tuto adresu GROWSHOPU a maju v ponuke ten PHYTAMIN tak s na to niekdo pozrite (je to nemecky bohužial): http://www.brainwash.de/erden.html
Majú tam spustu ďalších chemikálií.
Díky za ochotu máš umně další K++
hele chlape ja sem si s tim překladem dělal srandu ja newjěděl že to pojmeš vážně a že to budeš chtít přeložit podle mně je tam stejnak spousta zbytečnejch keců wokolo který nám tady budou bezztak k ničemu ale jak sem už napsal máš u mně alespoň Karmu za snahua to se počítá
to Sancho hele chlapíku tobje taky k+ protože to je moc hezkey německey sajt takže sem si ho rownou stáhnul ten druhej sajt je ten samej co jsem sem mynule poustowal.(ten o tom phyt-aminu co jsem chtěl aby mi ho MARIGATOR přeložil)-samozřejmně jenom ze srandy protože je tam textu jako nasr...