Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ted vám něco napíšu k týhle kytce
Je to GWS kterej mi roste už druhou sezónu mělo se to s nim tak že něják chcípal tak se ho šoupnul na vokno u dělala se tam taková kopule (taková ta halda uprostřed kytky) a pak když sem dostal novej řízek sem to šoupnul spátky do skříně a vono to takhle pěkně vyrostlo.
Je to v kokosu hnojený kopřivovou omáčkou sodík 250W
Je to GWS kterej mi roste už druhou sezónu mělo se to s nim tak že něják chcípal tak se ho šoupnul na vokno u dělala se tam taková kopule (taková ta halda uprostřed kytky) a pak když sem dostal novej řízek sem to šoupnul spátky do skříně a vono to takhle pěkně vyrostlo.
Je to v kokosu hnojený kopřivovou omáčkou sodík 250W. Ve skříni
Krásně sladce voní když si na něj šáhnu tak mi pak krásně voní ruka jen se bojim aby nebyl voprcanej protože top44 měl pár samčích výhonků a je trochu vopílenej tak doufam že ten žralok z toho vyjde nevině i když nebylo by špatný mít pár semínek
No tohle je hnojený kopřivovou omáčkou tak sám vidíš jak to funguje dělá se to tak že vemeš pořádný kopřivy s velkejma listama a hodíš je do sudu s vodou a necháš to tam dokud to pořádně nesmrdí třeba na měsíc na dva. A pak to smícháš s vodou a hnojíš čim větší kytka tim víc hnojiva.