Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim growery ! Chtěl ysem se zeptat , yestli mate někdo zkušenosti se SKYWALKEREM od Dutch Passion ? Poyede to pod 250w , system Scrog ... Taky plánuyu Original Orange Bud a Shiwa Skunk ... Diky wšem !!! Měyte se !
Orange Bud jsem kouřil minulej tejden,sice fakt hustý,ale prásk a nemohl jsem ani mluvit.Což mi příjde docela na hovno.
Jinak žádný konkrétní zkušenosti s pěstováním
Orange Bud ye skwělý modýlek, yo a ten SKYWALKER ye kříženec samice Mazaru a samce BlueBerry ... Takže to bude fayn pokouřeníčko :-úúú Už se těším ... Tak co Wážení GROWEŘI ??? Měli yste už čest s tímto modelem ??? Budu rád za každý wzkaz , díky !!! Mayte se !
Já osobně s něma pokecám, smotnem brčko možná, ale rozhodně nikam neletím !
pokud se zahuli poradne tak to slape uplne zabijacky tak na min 4hodky (zalezi jak moc ze ) max7... najezst takrka hned nekdy chvilku mzitky pred ocima, tlukok v kokosce a klid vnitri pohoda...jak slapne po 2hod. zalezi jen na tobe nekdy tak potom tak...pokud hulis sky sam tak je to dobra prochazka do vedomi a podvedomi ono at delas co delas tak se stejne nekde v sobe kousnes nebo se to kousne okolo... hazi boky ke konci je to tezka uzemnujci indica se sklony k nakopani rezave barvy
paradne se vetvi, dost nachylna na plisen, do vynosu jaks tak spis min...kvalita ti to vsak vynahradi...muze se az zdat ze je to uplne na hovno jak je to ridky ale co to dela
Kralicek : Yeště aby nekopal Takže říkáš w poho na takowý rozyímání duše O kwantitu mi zas až tak neyde, bude z nich aspon yedna paní máma a yeště seženu další wychytáwky ... Plísen se newyskytne, ale člowěk nikdy newí, snad to uhlídám ... Každopádně chlope , pěkný kýtí w Twém threadu, fuckt klaním se !!! Yá mám wizi spíš takowé té zahrádky styl pana Srooga, taky hlínu atp ... Dík moc za příspěwek ! May se !!!
Kabuto : Taky ysem za swoyi huličskou karieru slyšel už plno žwástů , dokonce ysem si i myslel, to bylo tak yak ysem měl ganyu poprwé, že listy ysou čestina a palice skuna , hodně směšné ! Ale ta poenta toho ye, že se z toho steyně zkouříš, at ye to Orange Bud nebo ne ... May se !!!
SKYWALKER je super burina. Je to veľmi happy rastlinka a stači z nej len málo. Sheeva sa mne osobne nepačila. Orangebud som ešte nemal ale počul som o nom už veľa dobreho.