Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobry den. objevily se my na kytickach nejaky mouchy. jsem ve 13 dni kvetu a nevim ci jim mohou skodit. neni jich moc ale jsou malinky a letaji. co si myslite vy? :frown:
Dneska jsem zrovna v květinářství zakoupil dvě různé mucholapky na octomilky. V tuto chvíli se bohužel nacházím mezi pěstebními cykly, ale jen je vyzkouším, dám vědět, nakolik jsou účinné.
Mel jsem stejnej problem a soused (zahradnik) doporucil vosprchovat kytky horkou! vodou (dukladne, i ze spod listu a proplachnout i hlinu)...
Zdalo se mi, ze tento drasticky zpusob musi moje milacky zabit, ale opak byl pravdou, kytky prezili a musky se uz neobjevili
ať máš jakejkoliv insekticid tak to postříkej, ty mušky nejsou vůbec odolný a sice člověka serou, ale sou i neškodný, stačí i obyčejnej přípravek proti mšicím