robor
Stálý Člen
|
mlíko |
Příspěvek č. 3 |
Předevčírem jsem poprvé zkusil uvařit mlíko s listím. Měli jsme nasušený listy ze dvou kytek, takových chudinek, který nám rostly v kuchyni pod 1 obyčejnou 18 w zářivkou asi 4 měsíce. Na radu mé drahé polovičky jsem použil všechny listy, aby to mělo vůbec nějaký účinek (asi 1 litrová lahev). Vypil jsem asi 2 deci., žena naštěstí daleko méně. Po 30 minutách nabíhal super rauš, něco takovýho jsem už dlouho nezažil, ale účinek stále rostl a já asi za 1 hodinu věděl, že to nebude dobrý. Následující 2 hodiny jsem myslel, že nepřežiju, šílený, panický strach, nemohl jsem ležet ani stát. Žena na tom byla podobně, ale držela se líp. Musel jem okamžitě ven, cesta výtahem byla děsivá, měli jsme pocit, že jedeme strašně dlouho, a že už jsme pod zemí. Potáceli jsme se venku asi hodinu, viděl jsem všechno jako nějakým průzorem, periferní vidění nefungovalo, měl jsem pocit, že chodím, jako kosmonaut na měsíci. Pak jsem chvíli "krmil" labutě z mostu, myslel jsem že vybliju i střeva. Pak se mi trochu ulevilo. Když jsme šli domů, už jsme se do výtahu neodvážili a raději se vyplazili 5 pater. V posteli stav přešel do nádherný "nirvány" a ještě celej druhej den jsem byl dobře vysmátej.
Vaření zdar !
|
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
"Naposled pomodlit mám-li se právě,
chci říci jen: Bože, žehnej trávě!"
|