Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak toto je letošní výsadba, sadil jsem na velikonoce a kvjetina se zatim drží, zastřiháváni nekdy kolem 4-5patra.
Největší obavy: včera jsem se nesral s hnojivem (KRISTALON start), vzal jsem naplněnou odměrku a vysypak ke kořeni, bojim se ze se mi spálí kořeny a květina uhyne...
No to si tomu teda dal jasne ze koreny jsou spalene, kdybys otocil krabici tak vzadu mas napsane doporucene davkovani myslim 10g/10L H2O ale nejsem si jist. Ta koncentrace se muze prekrocit podle mych skusenosti o 500% zalezi na pude ale spis se drzim navodu. Pokusy se vyplati az s Kristalonem plod a kvet to uz je kyti velka a vic snese, ale zase plati vseho s mirou.
Cus @ priste pouzij hledani
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
hmmm takhle to dopada kdyz se clovek snazi hned ze zacatku vypestovat totalniho zabijaka...
ale delat pokusy neni na skodu.... pred tydnem jsem na jedne moji kyticce omylem roletou ulomil vrsek a zbyl mi tam jen jeden listek... ted uz vypada nadherne vyrazili mi tam dve nove vetvicky na kterych jsou 4listky a vypada to an krasny maly kericek... :p)
Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci...
sem zvedavej na dalsi kvetinky :p hold jsem prehnojil jednu, ale ostatni jsou v poho, akorat budu sadit jeste jednu varku... mam mit neco z praglu, myslim ze jacka, tak jsem zvedavej!
tento rok idem so zpozdením, takze este sa len uvidi. Bude to skromný rok, s kamosom sme kupili len desat zrn Skanku num.1 a podla dlhorocnej statistiky to vidim tak na 3-4 rastliny. Ak Jah da a vyseru sa na mna srnky, krtci, hmyz, zlodeji a povodne+dalsich milion nepredvidatelných haluzi.
Vsetko vyssie napisane berte s rezervou, nikdy neviete pod vplyvom akych omamnych latok bol autor.
Taaak, prave sjem prisel z venku mam huste policko u lesa na mytine, je tam svetla cely den, nikdo tam nechodi, neporusene kere, uplne nadhera. Odpoledne jdu sadit, tak poridim nejaky fotos...
presadil jsem ostatni kytky co mame s kamosem, jeste zasadim do tohohle policka 9 kytek toho jacka jsem zvedavej, reknu vam, pjekne smrdi tyhle no-name...
Na takovy pripraveny policko jsi je dal dos blizko u sebe. Priste radci udelej vice jamek a do kazdy 1 kytku. Ony si budou navzajem clonit kdyz vyrostou.
Necht se ti dari!
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Dneska sem se vypravil do lesíka zasidil si tam slušnou plantáž předklíčenejch semínek spanku. Je to ve vojenskym prostoru takže málo lidí hodně světla.fakt libovka