Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli můžu radit tak v květu větrej furt,nebo aspoň nejvíc jak to jde.A koukej nejen na teplotu,ale hlavně na vlhkost,plíseň fakt není to nej..
Když jsem jel poprvé,nechával jsem větrák na noc vypnutý(spíme s tím v jednej místnosti)a už bych to nikdy nezkusil Plno palic šlo do háje-plíseň.Tak na to bacha,dřív jsem si fakt myslel že to větrání nebude zas až tak potřeba,že párkrát otevřu dveře--a vono né,je to asi stejně důležitý jako lampa.
Hodně zdarůůůůů.
určitě větrat ten větrák nahoře a dole je záklat a potom třeba odtah od stínítka a samozřejmě regulovat podle teploty ta by neměla překročit 35 stupňů ale lepe tak 32 . a samozřejmě větrat co nejvíc ale řek bych že když to bude běžet furt tak tam neudržíš vlhkost .... ale je to jiné případ od případu
je to nutné větrat i když světlo nevalí??vůbec nevím jak to mám udělat!!Já má m nastavené větráky tak,že když svítí světlo tak větráky valí a když je světlozhaslé tak větráky nevalí!!Tak mi někdo poradte jak to mám urobit!!
jestli chceš, aby jel furt tak tam hoď rozdvojku, na kterou připojíš zdroj pro ten PC větrák /12 V, 200 (?) mA/, v shopu se dá koupit za cca. 200 kč anebo sehnat vod jinyho el. přístroje, když pasujou viz. hodnoty.