Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hm....já jsem sadil už 2x ale takhle zubožený kytky jsem ještě neměl a nikdy jsem je vlastně nepřivazoval,to záleží na tom jakou odrůdu pěstuješ,takže hodně zdaru...
No pěstuju už třetím rokem a nikdy sem neměl potřebu kytky přivazovat. Vždycky když vylezli, tak jsem jim přihrnul trochu hlíny a trochu jsem jí přimáčk, tak aby se kytky nehejbali a po odstranění děložních listů jsem hlínu přihrnul do jejich výšky. Jinak mám kolem políčka pěkně hustou a silnou zeď ze stromků a keřů.
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
ja tiez maximalne prihrniem zemou ale neprivazujem, onoto vzdy aj ked boli hned po presadeni von odkvecnute, tak za chwilu sa zmohli a frcali ako sa patri.. palice ked su za oknom, tak maju uzsie stonky pretoze do nich nefuka vietor a ako-tak sa drzia, ale ked ich das vonku trosku zafuka a su na zemi, ale casom sa daju dokopy a adaptuju sa na tento neziaduci faktor tym, ze viac zmohutnie stonka a potom to ide.. :}
je to pestovany v obore a slunicka tam moc neni.casem se ty kytky spravi,az to bude,tak urcite pridam fotky.
na outdoor zatim moc pekny pocasi neni,co???
fuj to pocasie je fakt naprd... ale uz sa to lepsi a bude len teplejsie a teplejsie :}}} dnes idem este dosadit posledne kusky, lebo predtym bolo fakt hnusne..