Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, jo já to tam někam takhle taky plánuju zasadit, je to tam v pohodičce, ale jak sem si tak prohlížela pár místeček, musíš dát pozor aby tam nebyly tagy => choděj tam writeři občas docela často malovat. Musíš pořádně vybírat, mě to docela dalo práci než sem to pořádně obešla a něco našla
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Původní příspěvek od bigfoot Nechci sklamat vase nadceni, ale v lete chodej takovi typci, kery se staraj o koleje, sekaj kolem nich travu .....
...anebo na to taky místama pěkně serou, že pak na nekrytých přejezdech ani nevidíš jestli jede vlak nebo ti houká f uchu. Holt ten zajebanej komunismus tu tak trochu přežívá pořád.
Jinak myslim že u kolejí jó, ale uvážit co za sajrajty vypouští ty starý dieslovky (pokud vůbec ještě jezdí). Jestli tam jezdí jenom elektrický tak určitě fpohodě.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Zdarec ja jsem to zkousel a bylo to v pohode az do te doby nez ty koleje nalozili na nakladak a odvezli a cele to tam prestaveli. takze jsem mel pekny pech