Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pomoc pri pestovani outdoore
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Mr.Ja
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Ja - 9% Pěstitelská

Pomoc pri pestovani outdoore Příspěvek č. 1

Prosim pomoc:
po 14 dnech se nic nedej.Jis 14 mam zasazeno a nic se nedeje a to jsem to nechal vyklicit a davam tomu vse co je za potrebi.Hnojim ph merim a vse je v normalu.
Prosim pomozte.

Aneb estli se to má hulit, musí se to sušit.

Old Post 24-04-2004 v 12:11 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

hnojis? to mozno preto, spalil si klicky

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 24-04-2004 v 15:57 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

hele ja nevim snad v tom mnoztvi ktere hnojim tak to snad ne.Ja to fakt malo hnojim.

Old Post 24-04-2004 v 23:13 PM
Mr.Ja je offline   Profil uživatele Mr.Ja   Find more posts by Mr.Ja   Foto galerie člena Mr.Ja   Click here to Send Mr.Ja a Private Message   Add Mr.Ja to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
P.O.E.T.A
Stálý Člen

Karma uživatele P.O.E.T.A - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

mno ono je nejlepší to zezačáku wůbec nehnojit ... a taky záleží jako moc hluboko jsi to zasadil ... a taky kde jsi to zasadil,zda to máš doma,nebo wenku ...

wiwa la *U*R*Z*A*

Old Post 25-04-2004 v 17:28 PM
P.O.E.T.A je offline   Profil uživatele P.O.E.T.A   Find more posts by P.O.E.T.A   Foto galerie člena P.O.E.T.A   Click here to Send P.O.E.T.A a Private Message   Add P.O.E.T.A to your buddy list     Navštiv homepage uživatele P.O.E.T.A! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

No dal jsem to asi 2 cm do zeme.Outdoor.

Old Post 25-04-2004 v 19:59 PM
Mr.Ja
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Indoor us je

Old Post 25-04-2004 v 20:07 PM
Slip
Host

Palec dolů Příspěvek č. 7

Taky bych potreboval pomoc.Mnel jsem super seminka cannabis cup.Zasadil jsem je tak 1-1,5cm hluboko a a cekam za 7 dni nevyklicilo ani hovno a seminka jsou v prdel!!!!Daval jsem si pozor at to neprelijiju nic bylo to v teple a nicc!!!Jakto???

Old Post 27-04-2004 v 09:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Ja vzdy necham semena predklicit na vlhkej vate a ked je ten klicik velky asi 1cm, tak to zasadim do kochlika. Este sa mi nestalo, ze by mi z takeho mnozstva semien ani jedno nevyklicilo (z 10 mi vzdy vyjde aspon 9). Mr. ja to fakt skoro zahnojil.

Old Post 27-04-2004 v 09:13 AM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

90% metoda: seminka do papirovych ubrousku (kuchynsky uterky- moc dobre sajou a drzi vlhost) teplo, vlhko - hned jak se objevi klicek tak do substratu, asi 1cm do hloubky, lehce zalivat..nechat v kvetinacku a vysadit ven az bude mit min. 4 patra
a urcite hnojit az bude kyti vetsi..
to kowonator: slysel sem , ze vatovy vlakna muzou poskodit klicek, zvlast gdyz je tak dlouhej..ale nemam zadny zkusenosti

Old Post 27-04-2004 v 16:21 PM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Too:van Blade
Jo ja sem to udelal.Na hajzlpapiru 3 dny klicit,2 cm vysoky,Substrát spravný ph,dal jsem to asi 2cm hluboko aaaaaaaaaaa hovno.
Potřebuju pomoc
Nemam semínka.
Je tu neakej dobrák co ma?a da

Old Post 02-05-2004 v 19:38 PM
grizly
Stálý Člen

Karma uživatele grizly - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

[účet odstraněn]

Old Post 05-05-2004 v 20:26 PM
grizly je offline   Profil uživatele grizly   Find more posts by grizly   Foto galerie člena grizly   Click here to Send grizly a Private Message   Add grizly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEEPRES
Nový Člen

Karma uživatele DEEPRES - 0% Pěstitelská

Pohodička rada nad zlato Příspěvek č. 12

HZ-já mám taky pár rad jak rychle nechat vyklíčit semínka. pokud sadíš na vatě tak je v klidu, když přes semínka dáš papírový kapesník, ten neustále dodává vlhkost a když ještě přetáhneš přes misku potravinářskou folii tak máš doma malý skleníček a utopení je to nejlepší.pak už stačí sledovat jak nám semínka rychle klíčí.zatím HZ=Hulení Zdar

Old Post 06-05-2004 v 07:16 AM
DEEPRES je offline   Profil uživatele DEEPRES   Find more posts by DEEPRES   Foto galerie člena DEEPRES   Click here to Send DEEPRES a Private Message   Add DEEPRES to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Ja
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

diky lidi moc za vase rady.Us mam doma zase sklenicek a nechavam zase vyklicit seminka.Tohle us vijde
Doufam...
-----=

Old Post 06-05-2004 v 19:20 PM
Mamba
Stálý Člen

Karma uživatele Mamba - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Ja to naklicil takhle-kamos uz pestoval takze poradil zpusob dat tak 12-13 seminek normalne trosku pod zem (ne moc) do kvetinacku.Vsechyn vylezly,ja podporoval zpusob z netu,coz je toaletni pair,do misky,navlhcit,a do tmy.Bohuzel v toaletaku nic (zezacatku)v kvetinacich vsechny krome jedny.Dal sem seminka do vaty,do misky a zonva do tmy.Vsechny vyklicily krome jednoho.Mam modely Early Special,Hollands Hope.Konecne mam fotky,ale jelikoz je to pucenej digital a kamos nemuze najit kabel do kompu ...tak shanim od nekoho jinej ..
Zatim cus,jo a nekdo mrknete na legalizace.cz

Old Post 06-05-2004 v 19:48 PM
Mamba je offline   Profil uživatele Mamba   Find more posts by Mamba   Foto galerie člena Mamba   Click here to Send Mamba a Private Message   Add Mamba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigfoot
Stálý Člen

Karma uživatele bigfoot - 83% PěstitelskáKarma uživatele bigfoot - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Mne se stala stejna vec. Nakliceny sem zasadil a z 80 vyrostli 3. Nevim cin to je, ale je to blby. A stalo se mi to poprve.

Jak posilat penize do seedbanky.
OUT 2007 OUT 2006 OUT 2005 OUT 2004
NEJDRIV HLEDAT, PAK SE PTAT A NECO ZAKLADAT

.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."

Old Post 06-05-2004 v 21:58 PM
bigfoot je offline   Profil uživatele bigfoot   Find more posts by bigfoot   Foto galerie člena bigfoot   Click here to Send bigfoot a Private Message   Add bigfoot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Orkes
Nový Člen

Karma uživatele Orkes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

ja jsem sadil jinak vzal jsem maly kvetinacek a do nej jsem nasipal3/6cm pudy po zavlazeni pudy jsem cekal 16h a nechal jsem sem na slunicku pod hlinou a pozdeji jsem dal na vrch kvetinacku pruhledny al. sacek a donej dirky za pomoci spendliku ale musel byt asi2cm nad hlinou a vse vyklicilo

Old Post 07-05-2004 v 10:20 AM
Orkes je offline   Profil uživatele Orkes   Find more posts by Orkes   Foto galerie člena Orkes   Click here to Send Orkes a Private Message   Add Orkes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
30-05-2021 - Predpestovanie na outdoor - 2 odpovědí
15-05-2018 - Predpestovanie na outdoor - 18 odpovědí
13-04-2011 - pomoc s přesazením na outdoor - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás