Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek
Z 11. na 12. se stala ta nejhorší věc co může člověka potkat, nějaký pirát silnic mi přejel mýho věčně vzornýho huliče, kocourka abyste mi rozuměli a i tedka mám smutek toho kdybyste někdy viděli to byl opravdu nadměrně inteligentní kocourek, to nejde popsat. Já mám rád hrozně kocouři a ještě když hulí ten můj bejvalej chodil až do Beskyd pro hulení a jinak trávil volný chvíle s Bobšem tj. kocour kterej si libujhe v přírodních halucinogenních rostlinkách.
Ale přejdeme k věci, zajel jsem k babušce pro nové kotátko vybral jsem si zase kocourka vypadá že bude vzornej hulič je moc pěkný a ještě dost malinký na hulení a je tak zajíměvě zbarvenej je to úplnej tygřík a nevim jaký mu mám dát jméno a vy všichni máte tak pěkný jména tak mě napadlo jestli by ste mi nemohli pomoct. Mně zatím napadlo PIKO což není zas tak škaredý pro kocourka ale nechám to na vás, věřím že vy budete mít určitě něco originálního.
Kocourek is not DEAD, he live in ...
to je vychytaný no!
co se mi dost líbí tak to je Smokie a nebo Josh to je taky krásný a Porko a Torens no budu si muset na to zahulit a udělat s ním o tom debatu
Můžeš ho ještě pojmenovat třeba podle nějakýho vzorku - modelu... zkus http://www.Overgrow.com , je tam Strainbase a v ní velký množství docela sympatickejch jmen modelů....
Pokud znáš Pratchetovu Zeměplochu,jistě tě napadlo jméno Silver.
Jinak co třeba Aster?
A jeden známej má kočku,který říká Kočko.
S kocourem to funguje taky :-)