Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jméno pro kocourka?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Nazdárek
Z 11. na 12. se stala ta nejhorší věc co může člověka potkat, nějaký pirát silnic mi přejel mýho věčně vzornýho huliče, kocourka abyste mi rozuměli a i tedka mám smutek toho kdybyste někdy viděli to byl opravdu nadměrně inteligentní kocourek, to nejde popsat. Já mám rád hrozně kocouři a ještě když hulí ten můj bejvalej chodil až do Beskyd pro hulení a jinak trávil volný chvíle s Bobšem tj. kocour kterej si libujhe v přírodních halucinogenních rostlinkách.
Ale přejdeme k věci, zajel jsem k babušce pro nové kotátko vybral jsem si zase kocourka vypadá že bude vzornej hulič je moc pěkný a ještě dost malinký na hulení a je tak zajíměvě zbarvenej je to úplnej tygřík a nevim jaký mu mám dát jméno a vy všichni máte tak pěkný jména tak mě napadlo jestli by ste mi nemohli pomoct. Mně zatím napadlo PIKO což není zas tak škaredý pro kocourka ale nechám to na vás, věřím že vy budete mít určitě něco originálního.
Kocourek is not DEAD, he live in ...

Liprd Hulmminen

Old Post 14-07-2001 v 10:43 AM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Ty mňauky... Příspěvek č. 2

Komens, Darinel, Mertan, Porko, Leronim, Torens, Sindri, Kortan, Delsus, ..........

Old Post 14-07-2001 v 14:19 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Dotaz jmeno Příspěvek č. 3

Co mu řikat, třeba Špek, nebo Smoke, aspon kdyz se ti bude porad motat pod nohy, pripomene ti, ze si dlouho nehulil

Old Post 14-07-2001 v 15:12 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

to je vychytaný no!
co se mi dost líbí tak to je Smokie a nebo Josh to je taky krásný a Porko a Torens no budu si muset na to zahulit a udělat s ním o tom debatu

Liprd Hulmminen

Old Post 15-07-2001 v 11:35 AM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
polorobot
Nový Člen

Karma uživatele polorobot - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

KOULE

Old Post 15-07-2001 v 14:28 PM
polorobot je offline   Profil uživatele polorobot   Find more posts by polorobot   Foto galerie člena polorobot   Click here to Send polorobot a Private Message   Add polorobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Urod
Nový Člen

Karma uživatele Urod - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Urod

Old Post 15-07-2001 v 16:06 PM
Urod je offline   Profil uživatele Urod   Find more posts by Urod   Foto galerie člena Urod   Click here to Send Urod a Private Message   Add Urod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Zkus... Příspěvek č. 7

Můžeš ho ještě pojmenovat třeba podle nějakýho vzorku - modelu... zkus http://www.Overgrow.com , je tam Strainbase a v ní velký množství docela sympatickejch jmen modelů....

Old Post 15-07-2001 v 16:39 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aleš
Stálý Člen

Karma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% PěstitelskáKarma uživatele Aleš - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Pokud znáš Pratchetovu Zeměplochu,jistě tě napadlo jméno Silver.
Jinak co třeba Aster?
A jeden známej má kočku,který říká Kočko.
S kocourem to funguje taky :-)

[Edited by Aleš on 15-07-2001 at 09:31 PM]

"God is busy,can I help you?" - Satan
BAFOMET

600W Sylvania,drip system - PP,Budha,Nebula - SKLIZENO

EkoTeam 600W,drip system - OrangeBud a DurgaMatha - SKLIZENO

EkoTeam 600W Philips,drip system - 8X OrangeBud - SKLIZENO

EkoTeam 600W+400W,drip system - 4xOB+5xBelladonna - SKLIZENO

Old Post 15-07-2001 v 18:08 PM
Aleš je offline   Profil uživatele Aleš   Find more posts by Aleš   Foto galerie člena Aleš   Click here to Send Aleš a Private Message   Add Aleš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sativa
Stálý Člen

Karma uživatele sativa - 88% PěstitelskáKarma uživatele sativa - 88% Pěstitelská

Palec nahoru jmeno Příspěvek č. 9

souhlasim s Kaucukem, ten Smokie zni nejlip

Holandsko - tam a zpět a levně = NÁVOD

Miniprojekt 70W

Old Post 15-07-2001 v 19:56 PM
sativa je offline   Profil uživatele sativa   Find more posts by sativa   Foto galerie člena sativa   Click here to Send sativa a Private Message   Add sativa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Keeper
Nový Člen

Karma uživatele Keeper - 34% Pěstitelská

Organika :o)) Příspěvek č. 10

Navrhuju Smočko...jako Smokie + kočko = Smočko

Mno možna by staqčilo Močko :o))))

Je ja jsem zase vyhulenej :o)))))))))

Lidi neproklinejte me ja se tak uz narodil...

Old Post 17-07-2001 v 02:06 AM
Keeper je offline   Profil uživatele Keeper   Find more posts by Keeper   Foto galerie člena Keeper   Click here to Send Keeper a Private Message   Add Keeper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Keeper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Jméno Příspěvek č. 11

Dildo
Ozzy

Pozor na Porko - v italštině je to PRASE !

Jinak nejvíc se mi líbí asi Smoki

LEGALIZE IT !!!

Old Post 17-07-2001 v 11:20 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Muf
Stálý Člen

Karma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% PěstitelskáKarma uživatele Muf - 65% Pěstitelská

Smočka Příspěvek č. 12

Jsem pro Smočku. Tak trochu slovíčkaření ve výhulu, ne? Keeper?......

Old Post 17-07-2001 v 22:25 PM
Muf je offline   Profil uživatele Muf   Find more posts by Muf   Foto galerie člena Muf   Click here to Send Muf a Private Message   Add Muf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

jednoznačně Smočko Příspěvek č. 13

tak trochu to připomíná SMOtnem brČKO

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 17-07-2001 v 22:32 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Keeper
Nový Člen

Karma uživatele Keeper - 34% Pěstitelská

Palec nahoru :o)) Příspěvek č. 14

Mno jo měl jsem dost, ale SMOtnem brČKO taqi není spatny :o)))))))))))

Lidi neproklinejte me ja se tak uz narodil...

Old Post 17-07-2001 v 22:51 PM
Keeper je offline   Profil uživatele Keeper   Find more posts by Keeper   Foto galerie člena Keeper   Click here to Send Keeper a Private Message   Add Keeper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Keeper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

no já jsem ted právě nedávno zjistil že je to kočka takže Smočka se hodí perfektně ale nevím proč mně přitom napadne smažka

Liprd Hulmminen

Old Post 18-07-2001 v 04:13 AM
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Číča Příspěvek č. 16

Když si dáš to " s " pryč , nezní to divně ??

Máme kocoura a tomu říkáme Marvin , podle comiksu Sin City od Franka Millera . Přečti si to a pochopíš

Zdarec

Old Post 18-07-2001 v 07:33 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás