Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravicko pratele,
letos se chystam na svuj prvni outdoor vubec a vybral jsem si Early Bud (ta z Nirvany). Ma s ni nekdo nejake zkusenosti? Podle toho co pisou na strankach je to "vylepsena verze Early Girl",ktera ma, jak jsem se tady docet, docela oblibu. Ale kdo vi jak je to doopravdy ze jo...
Dekuji za rady
Taky jsem si ji chtěl objednat, ale boužel mi už nevyšly peníze...podle mě je dobrá do omezenýho oprostoru... hele kdyby jsi chtěl tak bych vyměnil za Durban Poison dobrej out skunk...
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
Tak moje prozatimni zkusenosti s Early Budem:
Klicivost v mizernych podminakach (zima - dal jsem to na pudu kde byla v podstate stejna teplota jako venku. Obcas az k bodu mrazu v noci): 100%.
Bohuzel v onech mizernych podminkach 50% kytek (spis klicku) neprezilo. Uvidime jak se jim bude darit, uz jsem je hodil ven.