Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pěstování na balkoně
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Beciska
Host

Dotaz Příspěvek č. 1

Ahojky lidiczky....
Fczera sem psal muy pritel,ale asi to nerozvedl dobre....bydlime f panelaku,7.patro,balkon...nikdy nic vyssiho....mame 3 kytky a napadlo nas, ze kolem postavime neco yako maley skleciczek....zpusob vyroby je nam jasney, yenom sme se dokapali, yestli to neni shpatny pro kytku,pry nebude pres ten igelit prijimat zareni a tak....poradte, je dobry ten foliovnik delat nebo ne?? Kdyz ne, yak kyticzkam zlepshit podminky?? Oi se hrozne snazey, ale bez pomoci to nezvladnou....dikec a zase hojky

Old Post 08-08-2001 v 15:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Záření projde v pohodě , ve skleníku a foliovníku jde hlavně o to že se ze země vypařuje voda a takhle se tam udržuje vlhkost , ta je důležitá . Pak zajistit dobré větrání , hlínu , hnojiva .....a je to .

Vše další se dozvíte , když to tady pořádně prolezete zkuste použít vyhledávací engine

http://grower.cz/forum/search.php

mějte se zahradničení zdar

Old Post 08-08-2001 v 16:23 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleepless
Stálý Člen

Karma uživatele Sleepless - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Taky mam prvnim rokem na balkone kytky a spis sem premejslel o tom, nechat ten balkon zasklit. Jo jasne, je to celkem financne narocna investice, ale zase to neni jenom pro ty kytky ... Vim ale co dokaze udelat perouci slunicko se zasklenou lodzii a ke skleniku to zase tak daleko nema, takze by to urcite ze strany kyticek odezvu melo
Tenhle rok do toho asi uz nepujdu, protoze si treba vubec nedovedu predstavit, jak by se ti monteri na ty kytky na balkone tvarili )) Pristi rok pokud budou penize ale asi jo. Samozrejme, ze nejvic by mi bodla skrin, ale proste ji v tom pitome malym byte nemam kam dat (
Takhle porad trnu, kdy mi na dvere zabouchaji benga a budou se dotazovat na ty "rajcatka" na balkone )
Kdyz jsme u tech rajcat, kamos mi nedavno rikal, ze jsou manici, co normalne mezi ganju na balkone davaj kuly s navesenyma rajcatama, takze to fuckt tak z dalky vypada ... jako ty rajcata. Premyslel jsem nad tim a muze to byt docela good, sehnat nejaky umely rajcata a narvat to mezi kytky ... jenom si rikam, ze by asi bylo divny, kdyby se mi najednou na tech kytkach objevily krasny velky cerveny plody )) Ale zase inspiration na pristi rok ...
Jaky jsou Vase zkusenosti s balkonovym pestenim?

Old Post 08-08-2001 v 16:49 PM
Sleepless je offline   Profil uživatele Sleepless   Find more posts by Sleepless   Foto galerie člena Sleepless   Click here to Send Sleepless a Private Message   Add Sleepless to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

beciska - az budes priste zase neco psat, pokus se psat "cesky". Takhle to co pises nejde cist a hned po prvnim radku mne presla chut to docist a odpovedet ti...

:-(

promin...

PS: plati to pro mnohem vic navstevniku groweru. ne jen pro tebe

Old Post 08-08-2001 v 21:14 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marcus
Stálý Člen

Karma uživatele Marcus - 54% Pěstitelská

Nápad Sleepless ... Příspěvek č. 5

Zkus na zábradlí toho balkónu dát ratan, to je takovej ten svázanej rákos. Kytky nebudou vidět.
Zdarec

Marcus
---------------------------
Welcome to the soft parade

Old Post 09-08-2001 v 14:57 PM
Marcus je offline   Profil uživatele Marcus   Find more posts by Marcus   Foto galerie člena Marcus   Click here to Send Marcus a Private Message   Add Marcus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Marcus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sleepless
Stálý Člen

Karma uživatele Sleepless - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Marcus: Nojo jenze ja tam vubec zabradli nemam, mam tam takovou tu betonovou desku, takze musim mit kytky o to vys, aby na ne pekne svitilo slunicko ... o to vic jsou samozrejme videt

Old Post 09-08-2001 v 16:20 PM
Sleepless je offline   Profil uživatele Sleepless   Find more posts by Sleepless   Foto galerie člena Sleepless   Click here to Send Sleepless a Private Message   Add Sleepless to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sacul
Stálý Člen

Karma uživatele sacul - 9% Pěstitelská

Pěstování na balkone Příspěvek č. 7

čau chtel jsem se zeptat někoho kdo někdy pěstoval na balkoně na jeho zkušenosti, techniky poznatky atd.prostě každý kdo to kdy skoušel ví že je to kapitola sama o sobě a tak myslím že nebudu jediný kdo ocení když to tady rozeberem.

Co třeba květináč jestli bude z plastu nebo z hlíny je asi jedno,minulé dva roky sem to pěstoval asi tak ve dvoulitráku a kytky nic moc, ale ted to hodlám změnit ,kolikalitrový kvítnák tak koupit aby kytky byly fajn, tak 5L by měl stacit ne

Jinak co používáte za hnojiva, já mám zatím na růst jakýsi GREENGARDEN pro pokojové rostliny, má to 8,3,7 takže nic moc, slyšel jsem že je dobré VERMIKO ale nevím jak je na tom s NPK, prostě jestli není nutné ho s něčím kombinovatt, jo a na květ mám Krystalon Plod a květ takže klasika,poradte nebo neco napiste please....

jo tím 8,3,7 sem myslel NPK .

Naposledy upravil 30-04-2006 v 11:48 AM

Old Post 15-03-2004 v 14:53 PM
sacul je offline   Profil uživatele sacul   Find more posts by sacul   Foto galerie člena sacul   Click here to Send sacul a Private Message   Add sacul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sacul
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Jo to všechno by bylo super,ale muj balkon je uplně viditelný takže tam nemůžu dělat 2m kytky nebo bubler,ale asi to budu muset zastřihávat na tu galerii bych se podival kdyby ale zatim nejde,ten krystalon START chci koupit a nedal by se kombinovat ještě s nějakým special hnojivem jako to guano nebo žižalí výtrus ?Proč mysliš že je ten krisltalon plod kvet na nic, že by tím malím obsahem fosforu?A co bys doporučil za jiné hnojivo na květ? dik za odpověd a jinak [super kytky]K+

Old Post 16-03-2004 v 10:42 AM
sacul je offline   Profil uživatele sacul   Find more posts by sacul   Foto galerie člena sacul   Click here to Send sacul a Private Message   Add sacul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiky-Thc
Stálý Člen

Karma uživatele Fiky-Thc - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Zdarec palec 5l kyble nedavej nema to cenu.10l jsou minimum ale stoji to taky za prd ja sem mel letos 5*15l a 2*10l a rozdil je obrovkej.Ale aji 15 sou malo letos chcu sehnat nejaky 20l.Co je jeste dulezity tak at sou ty kyble hafo vysoky kvuli korenum lepsi vysi nez sirsi.Jako hnojivo sem mel slepicaky a super.Jestli se chces podivat na moje vysledky tak sou v galerii Foto kytky.Ps.kyble jsou fuck super

Old Post 16-03-2004 v 12:48 PM
Fiky-Thc je offline   Profil uživatele Fiky-Thc   Find more posts by Fiky-Thc   Foto galerie člena Fiky-Thc   Click here to Send Fiky-Thc a Private Message   Add Fiky-Thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sacul
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

2 E_D: Jo ty kytky sou dobry napad to asi udelam ,ale bude to vypadat zajimave , ptal sem se na OBM a stojí jenom půl sta, jestě mi ukazovala AB a říkala že je v tom nějaký růstový stimulátor prý síla..asi mi bude stačit KRYSTALON a na květ koupim neco special.Krystal plod a kvet necham máti na muškáty když si to tak chválí

Old Post 17-03-2004 v 21:21 PM
sacul
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

2 Fiky-Thc: fotil sem ty tvoje fotky a dobrý palice,jinak teď sem si koupil za 58,- 9,8L kybl ,ten vyšší a asi zajdu pro další dva, ale na mojem balkoně to bude dost vidět, jo ja teď použivam chemky ale byl bych radši taky pro kuřince nebo tak prý je to dost dobré ,ale kde je ve městě seženeš,jinak promícháváš při sazení s něčím půdu?Já do jedné skusím dát to filé na kousky, nevím co to je ,ale s jednou to risknu a půdu promíchám s nějakým biominerálním hnojivem (nejaký agrabiomin?)co máme.To by jim mělo něco dát.jo a ty kytky fakt pěkne

Old Post 17-03-2004 v 21:34 PM
sacul
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Neděláte někdo to proplétání kytky přes šprušle (tycky na balkonu)?slyšel jsem neco o tom od znameho, nevím jestli je to jenom uprava na dizajnu nebo je to k něčemu

Old Post 17-03-2004 v 21:38 PM
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

No bejt to hrášek nebo fazole tak by to nemuselo bejt špatný, ale konopí?....

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 18-03-2004 v 13:35 PM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiky-Thc
Stálý Člen

Karma uživatele Fiky-Thc - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

sacul:do zeminy sem primichal jen slepicaky aby to melo dobrou papu.Ja chemiu nepouzivam me staci prirodni hnojivo a myslim ze je lepsi.

Old Post 22-03-2004 v 08:44 AM
Fiky-Thc je offline   Profil uživatele Fiky-Thc   Find more posts by Fiky-Thc   Foto galerie člena Fiky-Thc   Click here to Send Fiky-Thc a Private Message   Add Fiky-Thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dr.TNT
Host

Organika Příspěvek č. 15

Letos to jisti papouščí trus dam vědět jak to dopadlo.

Old Post 31-03-2004 v 08:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Filter
Nový Člen

Karma uživatele Filter - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Mé materiály jsou 10l samozavlažovací květník+cocopress+substrát pro pokojové rostliny+wuxal super+chovat se ke kytičce co nejmileji=2kg suchého. Třeba loni jsem měl na balkóně sweet purple+buble gum(na zkoušku) kyti trochu přerůstaly a vypadaly jako popínavé kyti(sousedi se jen smáli a přáli hodně štěstí...=2.04kg suchého), ale protože sem přestal hulit tak sem to dal sousedům za kamarádství, vůbec všichni moji kámoši se maj dobře!:-))

Samozřejmě nejsem příliž zkušený pěstitel táágže 2kg jsou pro mě mooc!

Jsem ze zlína;-)

Naposledy upravil 30-04-2006 v 11:50 AM

Old Post 08-04-2004 v 19:05 PM
Filter je offline   Profil uživatele Filter   Find more posts by Filter   Foto galerie člena Filter   Click here to Send Filter a Private Message   Add Filter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:38 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-08-2020 - Pestovanie na Balkone - 2 odpovědí
29-04-2020 - Pěstování na stromech II. - 7 odpovědí
07-05-2017 - Pěstování poprvé - 9 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás