Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus, urcite to muzes jet bez cooltuby. Mistnost je dost velika a vyska 2 metry je pohodka. Jaky tam mas odtah?
Jinak kytek tam muzes jed hafo - ja jedu 16 na 120x120. Urcite by to chtelo asi nejaky pekny stinitko ktere pekne rozvede svetlo.
Vyser se na stínítko, dej dvě lampy nad sebe, pod ně větrák a jeť to vertikálně.. Obskládej to tak osmi dvacetilitrovími květináči s nějakou kokosovou směsí, aby to rychle rostlo a zasaď nějaký dobrý hybrid co se pěkně vytáhne a pokryje celou plochu a máš vystaráno.. O chlazení ani nemluví to je bezstarostí, když nemáš žádnou poklici co ti zadržuje teplo..
Původní příspěvek od Ruazek zdravim chtel jsem se zeptat mam box 2x2x2.5 a sodik od GIB 600w.bez cooltubu jestli je vubec mozne jet bez cooltube s 600w.Mam 2 vetraky jeden normal a jeden klipsnak a skrin vypada asi takto.A kolik kyti tam asi muzu nasazet?
Ahoj. Aký máš veľký priestor na osvetlenie? Pre 600 w je max. 1,2 x 1,2 m.
At jsem hledal kde jsem hledal, napadlo mě co misto drahe folie dat do roomu izotermicka folie je to folie co má každy v autolekarničce jedna strana prpouští světlo a druha ne-e.Ma 2x1.4m.Určitě ty zkušenější vědi o co jde.Chci se zeptat jestli je to použitelné jako chvilkova možnost než splašim diamantovku.A jestli s tim někdo má zkušenost.
Ale pryd je hořlavina Normálně to tam dej, taky to tam mám. IZOterm - že drží teplo, proto taky je v lekarničce, jak je někde třeba podchlazený, lépe a rychle zahřaje