Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím growers..jsem vasnivy kurak a tak jsem se po case vydal i touhle cestou.. ;-)
Mel jsem uz in400w grow/flower,vypadal takto..Rozmery: 120/80/240 Hnojiva: plagron + final solutions o advanced h. of h. Odruda:1x critical-rqs,1x fruit spirit-rqs..Vegetacni doba:68dnu-34z toho pod hps(zacatek)Substrat:bio universal od vita natura +perlit a keramzit max 8mm velky Ph:6,0-6,5 vlhkos mala,ted uz mam vlhkomer.. :-)..na kvet 30l kvetinace...kvet byl dobry,bez komplikaci..jen u fruita jsem podcenil zalevani a vrch 5cm byla lehka vnitrni plisen..nezastrihnuty..critikal 80g a fruit 50g s konecnou vyskou 118cm a 88cm..chut vynikajici..lepri nez na negr trhu ke kteremu mam pristup.takze jrem byl prekvapen :-) dodam fotky a zacnu psat o aktualnim pestu.. Pestu zdar :-)
a fruit spirit me ocaroval :-) vynos nic moc,ale chut a vune jak cerstve,ususene nebo zapalene..ta je podle meho gusta.pronikava s jemnym nadechem a hustym kourem..doporucuju alespon vyzkouset :-) peace
Tak snad abych zacal od znova ;-) box jsem nechal stejne veliky (120/80/240) s tim rozdilem ze jsem ho upravil,zatesnil o dost vic nez predtim a samozdrejmne vse vycistil-hlavne ventilaci. :-)
Hnojiva jsem nakoupil na nekolik let,kdyz se podivam jak to ubyva ;-D nevadi,vyuziji je i u venkovnich :-)
nakoupil jsem 3modely a 4. Nedavno,ale jen 2z nich jsem vyzkousel in,tak stejne zkousim ;-) Fruit Spirit-RQS,Critical-RQS,Vanilla Kush-BFS,Super Lemon Haze-GHS vse po 5ti kusech fem. ..zasadil jsem od kazdeho 1semeno,jen SLH 2x,takze 5 kyticek ... lampa: rust jsem zvolil predeslou 400w grow/flower,ale chci koupit 250w grow a az ke konci rustu zapojovat 4kilo a nechat ho do14.- 21. Dne kvetu,pak zapojit 600w flower..delam to kvuli spotrebe a mam ozkousene ze dokud nemaji palice staci 400w. Semena jsem nechal 12h ve vode o ph6.0 ,pak do vaticek naklicit a rovnou do 1l kvetinacu..po 26dnech presadil do 5,7l kvetinacu..cekam az vic zakoreni a zastrihnu + ufikl jsem prvni 2 vetve od spodu u kazde rostliny :-) a po tom co jsem vyzkousel a ochutnal sem si urcil hnojeni pro tenhle grow=1x SLH-plagron terra grow/bloom, 1x SLH+FS-guano grow/bloom + g. Extrakt, C+VK-guano 70% + extrakt a plagron 30% (podle oka)v kvetu i u rostlin hnojenych guanem +enzymes+ g. Sensation a final solutions + CO2 tablety..snad budou chutove aspon trochu tak,jak chci :-)pokracovani zas priste a doufam ze delam vse co nejlip,rad prijmu kritiku ;-))
ták a refresh :-).. U kytiček hnojených guanem a někdy plagronem jsem zjistil,že ikdyž je to zprávně naředené,tak nesmím zalít tím a hned oným-následkem je přehnojení...jinak to jde podle plánu,tak jsem rád že se daří :-) vlhkos by mohla být o 20% větši,uvažuji o zvlčovačce ;-) ať se též daří Vám všem..peace growers :-)
+co jsem zapomel :-D dnes jsem holky pořádně prohlídl,rostáhl větve,zalil enzymi a otrhal větší listi od spodu+to se známkami přehnojení..jinak dnes už je to 50. Den růstu a už tak od 45.jsou výrazně viditelné známky pohlavní zralosti,bohužel nechám je tak do 60. Dne,tak snad mi to i malinko oplatí..ještě zítra je přesadím do 11l květináčů :-) koupil jsem light mix z mladého pěstitele a PK 13 14 ATAMI-tudíž musím upravit dávky na květ,ale na to času dost ;-)