Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsetkych pestovatelov , chcel by som sa podelit , aj ked neskorsie , o moje kutilstva pod slnkom v prirode
Takze zacnem modelmi , na fleku su taketo vzorečky :
White Rhino x Belladona X KC36xShiva Shanti
White Rhino x Belladona X Aloha White W. 98
Power Plant X Sour Diesel x Jack Herrer
Strawberry Diesel X Molokai Frost
a po jednom kuse
SMBOG X Herijuana
Afghani
Outdoor MIX
Honojim Plagronom Bloom + Plagron PK 13-14 + HESI Bloom .... a na rast som daval Hesi Complex , momentalne kytiz zacinaju kvitnut ...
momentalne vyzeraju very very good , najvacsia je vysoka skoro ako ja asi 180 cm ... foto doplnim do vikendu ... a cakam na nejake komenty od inych pestovatelov , popripade info ohladom rastlin atd. ... zatim cago belo nech sa dari ...
2m ??? mne tie rastlinky na tych fotkach pridu tak metrovky...ak sa tak veľa za tak krátko potiahli tak to je fakt supr Inak s kvetením si nemáš proč lámat ješte hlavu...je uplne normálne že nekteré kytí ješte nekvetou ... kto si počká ten se dočká
PS: kolik jich tam vlastne máš ?? o.O
....nepěstuješ... zaplatíš...!!!
Není umění lidi o něco voškubat...umění je vědet se s nimi podelit i o to poslední
to su fotky z juna az jula - cerven - cervenec ak sa nemylim ... teraz na tu malu prcku nedotiahnem kamo (a to meriam 183cm) White Rhino x Belladona X Aloha White W. 98 prispevok č.4 ... ale jebe ma to , pestim 8 rokov a isiel som vacsinou sativky ceštiny , slovenčiny ak ma chapes a teraz mam original semena sice krizene , ale mam strach kedze som mal v tomto case furt uz pekne paldy ... takze myslis ze to stihnem ? ...
a odpoved je 31 ks tesim sa najviac , lebo je to naj co som asi mal len ma sere ze este nekvitnu kuaa , piiis
dozreje to isto toho sa neboj Ja osobne si myslim ze ako bolo hnusne leto tak bude pekna jesen...ale tak každý ma iný názor ja mam Orange Budy pri ktorých počítam s tým že začnú kvitnúť až tak o 2-3 týdny...možno až ked nadíde čas rovnodennosti... a 31 kytek...no to mrte hod neaky upík čo ?
....nepěstuješ... zaplatíš...!!!
Není umění lidi o něco voškubat...umění je vědet se s nimi podelit i o to poslední
A je to tu zasa ... čorkari poj3bany !!!!! ostalo 8 z 23 rastlin .... Dajaky k*k*ti boli na fleku a zobrali 15 asi 1,7 až 2,5m velke rastliny , pekne vykopane a asi presadene .... zbytok asi presadim , ked este stihnem ..... nemam slov ...
Já bych těm hovadům obrousil ty jejich ruce o beton, až po loket ! bože, jak já bych to řezal !! Měl si pěkný květinky..vím, jak moc to nasere, když dojde nějaká unuděná NULA neschopná jít kurva a zasadit to semínko a odnese ti všechno, co tam máš ! měj se a doufám, že příště to vyjde :-(
Diky . No tu v nasom okoli su ludia strasne kurvy , to uz bolo 3ti rok po sebe co som pomaly nic neskosil a staral som sa o to skoro viac ako o seba heh ... no vidim ze sa o to niekto zaujima , tak najblizsie dam foto toho mala co som skosil , nakoniec 3 powerplanty mi ostali , skosil som predcasne , tak mi ostalo aspon 80g z tych asi ...... ludia su kurvy a uz viem ze sa neoplati hovorit ani najlepsiemu kamaratovi pomaly ... dik a caves ...