Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jo wole, já si nejrači do trávy dávám deku, poté kámošky a bágl.
Jednou sem trávu i zapálil, to bylo u prabábi jak sme sekali zahradu.
Jo a jednou, bylo to na horach, sem se do travy vysral, páč v okruhu 10 km nebyl hajzl.
BTW: ten Ibuprofen sem jednou kouřil a je mi nablití gdyž si na to vzpomenu
ja sem si chtel koupi nakej dobrej ovocnej tabak na pridavani do speku vubec sem v tom nevyznam tak sem koupil do vodnic a je uplne mokrej a kdyz to skousime kourit normalne tak je to hnusny a nema to zadnou chut skousel sem ho i ususit ale moc to nejde ..takze tenhle si asi necham az budem davat vodnici ..jakej si mam koupit?
Já si občas dávám do špeka přidám nadrcený eukalipt
Ale už sem hulil hodně podivné špeky tak např. s nadrcenou vonnou tyčinkou, špek který majitelovi spodnul do mléka ( fakt humr ),
bílou vdovu + tabák na vykuřování skleníku...
Ja treba tabak pouzivam nerad, nechutna mi, jointa se skorici sem nemel, ale kdyz sme zkouseli "mellow yellow - peknej humac, tak sme skorici pridavali s predstavou, ze to budemit lepsi chut, ale chutna dost humacsky, pekne to voni, ale v krku to je humus