Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- na ofuk kytí 1 menší a 1 větší pokojový ventilátor
- Jinak jedu v hlíně BioCanna BIO Terra Plus a BioBIZZ ALL MIX
- Hnojiva Plagron Alga-Grow , Plagron Alga-Bloom , Plagron Phytamin a Plagron Green Sensation
- Hnojím podle návodu od Plagronu
Za genetiku jsem vděčný jednomu místnímu členovi
No a setup kytí tedy je:
- 2x Hollands Hope
- 2x PeaceMaker
- 1x WhiteWidow
- 6x Erdbeer
- Kytí byly na růstu přesně 30dnů, libovali si pod 250W MH
- 30. Den růstu (26.5) jsem vyměnil 250W MH za 250W HPS + jsem přidal 150W HPS a zkrátil jsem dobu svícení na 12/12
- 8.6 jsem vyměnil 150W HPS za nově koupenou 250W HPS, takže se teď pečou na 2x250W HPS (tu 150W výbojku jsem měl půjčenou a musel jsem ji vrátit)
Chlazení předřadníků
Zlepšovák na chlazení předřadníků - skutečne funguje velice dobře, na předřadníku lze krásně udržet ruku - je příjemně vlažný; ta dlaždice tam je kvůli proudění vzduchu a taky protože to mám zatím přímo pod oknem tak aby mi do nich nenapršelo; sice ani v největším lijáku tam nenapršelo vůbec nic; ale náhoda je blbec - podotýkám, že toto je dočasné řešení - rozvaděč i předřadníky přijdou přimontovat na kovovou desku a azbestovou podložku z boku té skříně na fotce
Úplně vlevo je stará ale pořád funkční tlumivka se startérem pro 150W výbojku
Rozvaděč - zatím nedokončený, až dokončím tak určitě nafotím a popíšu
Bude to umět:
- měření propálenejch kWh
- jištění na každé zařízení zvlášť
- časové spínače + stykače na lampy
nic světoborného...
Pokus o záchranu utopených :-( kytí z venku
Oproti ostatním venku byly poloviční a pořád tak napůl kvetly, navíc se začali kvůli několikadennímu lijáku topit; tak jsem je šoupl zpět pod lampu do budoucí matkárny na 18/6 kde si pobudou pár dní, než se vzpamatujou a zakoření a půjdou do hlavního boxu. Musel jsem je přesadit a obrat kořenovej obal kde byly konce kořenů úplně uhnilý, jsem zvědavej jestli se vzpamatujou, a co z nich bude