Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1., 2. TNRxICE ukazuje první chloupky
3. TNRxICE ukazuje koule bohužel, ještě nezkosen, kdybych se náhodou mílil
4.TNRxICE težce ale přece přežila mráz co byl nedávno
5. MangoxICE také po těžké zkoušce
udělaly mi radost ještě před týdnem vypadaly že už vypadat nebudou, ale vzchopily se, dostali krmení ve slabším
cau tieto odrody som si tiez kupil od jedneho miestneho clena ale TNR-katastrofalna klicivost zato mango skoro vsetky mam zatial iba takych prckov takze budem sledovat
na klíčivost si opravdu nemůžu stěžovat skvělé, a jsou to bojovnice, z většiny to vypadá na slečny 4 ostatní o kterých jsem se zmiňoval dopadly strašně vysadil jsem je par dni před strašlivým počasím, zachránil jsem 2 zatím se zotavují na balkoně
tak jsem před chvílí obhlížel zda nějaká slečna přežila a ano jedna se vytahuje a bojuje
1. MangoxICE
2. R.I.P, škoda jí na tomto místě byli samé holky
1. TI vykazuje nejspíše nedostatek dusíku, vyřeším další návštěvou byl jsem totiž nalehko na bicyklu, strašný stroj. Jinak ukazuje hodně chlupů jasná slečna
2. TI, potvrzené tvrzení že je to samec, chvíli po fotce byl rozdělen hlavní stonek
3. MI také samec
4. TI pohlaví neznámé, vypadá čile k světu, akorát ty kopřivy jsou opravdu dobrá schovka skoro jsem na ní šlápl :-o
prohlídka 2. místa + vysazení zachráněné rostliny, do substrátu jsem ještě přidal granulovaný koňský hnůj, povrch jsem lehce pokryl natrhanou travou aby puda moc rychle nevysychala
1. TI znovu vysazená, slečna to je
2. MI, přeživší slečna
přesazené MI do většího konečného bydlení, je to taková pojistka kdyby nevyšlo něco venku.
substrát pro palmy s perlitem a přimíchán koňský granulovaný hnůj