Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
MUj problem je , ze kdyz pridam do vody hnojiva ( konkretne od Biobizzu) , tak je voda uplne hneda a pak se neda zmerit jeji PH (pomoci kapicek , PH ben) protoze to pak nejde poznat ta barva , co s tim ?
JAsne no to sem taky koukal , ale toje takovy orientacni a hlavne tam neni Biobizz co pouzivam , takze to mi moc nepomjze . To se neda pak nejak merit teda pomoci kapicek. Asi koupim nakej gigitalni PH metr za 500
Prostřednictvím tvého treadu se opatrně zeptám...
Když mám tedy hnojky AH-1,2,3, vodu ph 5.7 přidám do této vody 1ml/l výsledné pH je tedy zcela určitě špatné že ano?
Původní příspěvek od Grunger Prostřednictvím tvého treadu se opatrně zeptám...
Když mám tedy hnojky AH-1,2,3, vodu ph 5.7 přidám do této vody 1ml/l výsledné pH je tedy zcela určitě špatné že ano?
bingo nejdřív hnojky a pak upravit ph, neuvádí li výrobce u něčeho něco jinýho. Například callgreen od metrop.
Já mám stejný problém jako ZkourenejPes akorát z Plagronem. Udělá to dobrý čajíček, ale nemůžu říct, žeby to vůbec nešlo. Mluvím teda o Akvin testu.Mám ho skoro 10let od prvního založení akvárka. Vydrží věčně
Když je voda zásaditá jako prase, tak se to prostě vybarví a při moc kyselé to taky ukáže.
Pokud stím člověk jede jen hlínu, nebo má možnost kalibrace svého měření, tak to stačí luxusně.
lakmusovy papirek k zmereni hodnot by v tomto pripade byl urcite objektivnejsi,nez bezne kapickove testy,nicmene pokud touzite mit naprosto presne vysledky s namichanymi hnojivy,poridte PHmetr.I kdyz podle me je nejjednodussi reseni -jebatPH