Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Která varieta konopí na který zdravotní problém ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

16 nejlepšich druhů marihuany pro pacienty 2010 Příspěvek č. 17

Čau dámy a pánové , koukal sem po netu a narazil na zajimavej članek tak sem ho trochu přeložil zkrátil a je tady , ješte do konce víkendu dopřelouskám popis modelů a na jake nemoci učinkují , díky za pozornost Hlava


Chronická úlevu od bolesti.

Již 15 amerických států a Washington DC které umožnují nemocným používat marihuanu jako legální alternativu k řízení vlastní bolesti a podporuje boj pro legalizaci, regulaci a zdaňění konopí tvrdí, že jejich čas je brzy přijde .

V listopadu se v Kalifornii hlasovalo pro ukončení konopné prohibice , ale toto opatření neprošlo , chybělo jen něco málo přes 700 tisíc hlasů s Proposition 19* by se dalo vynutit celosvětové pozornosti v otázce reformy práva užívání konopí pro rekreační účely.


Léčebného použití rostlin , ale je i mnoho dalšich možností použití cannabis . Další pacienti trpící chronickou bolesti chválí marihuanu , její léčivou moc a debaty o ztracených příjmech z daní a drahé uvěznění pro pachatele roste hlasitěji a mohla by odůvodnit bližší pohled na finanční životaschopnost legálního prodeje marihuany.

Ve snaze se blíže podívat na marihuanu přes léčebné hodnoty, jsme konzultovali Dannyho Danka, senior editora High Times časopisu , aby nám pomohl určit nejoblíbenější druhy pro léčebné použití.
Jaké jsou nejlepší lékařské druhy marihuany dnes ??

By Oliver Quillia & Paul Toscano Posted 8 Dec 2010




White Berry

Podle Danka, White Berry je skvělé na spaní , prohlašuje, že jeho uklidňující sedativní vlastnosti jsou perfektní pro sezení na gauči. On také doporučuje White Berry pro uvolnění svalových křečí a syndromu neklidných nohou. (restless-leg syndrome?)

A-Train

Hybryd tohoto druhu genetiky je mix mezi Humboldt County "Trainwreck"a "Afghani Mazar," dává uživateli příjemnou chuť a velice snadno se pěstuje . Danko prohlašuje, že tento druh zvyšuje chuť k jídlu a snižuje nitrooční tlak, což je důležité zejména pro osoby trpící glaukomem.

"Trainwreck" je základ v severní Kalifornii, říká Danko, a A-Train druh má "všechny jeho nakopávací vlastnosti" . "A-Train bylo jmenováno mezi High Times top 10 druhů v roce 2009 a je známý pro svou pikantní chuť a citrusovému ocasu.

Dr. Grinspoon

Odrůda pojmenována na počest známého výzkumníka konopí výzkumník Dr. Lestera Grinspoona, Harvard , profesor lékařské fakulty a obhájce marihuany více než 40 let. "Dlouho-trvající a velmi intelektuální ůčinek , toto je druh pro skutečne znalce konopí, " říká Danko.Tento druh může být použit k léčbě deprese a nevolnost.

Blue Dreams

"Během několika posledních let, sativa-dominantní Blue Dream se stala skutečnou lékářskou favoritkou na západním pobřeží, a to zejména v Bay Area," říká Danko s tím, že se stala základem v mnoha lékařských variet konopí. Působení popisuje jako "jako plný-tělo ve vůni, chuť a high , barevnost variety a bohatost chuti chybí v mnoha jiních medikálních druzích konopí.

Danko dále konstatuje, že Blue Dream umožňuje uživateli být plně funkční a postrádá sedativní vlastnosti přítomných v mnoha jiných varietách, i když euforická zkušenost je poměrně silná. Tento druh může být lék na žaludek nebo chronické bolesti zad.

G-13 Haze

Několikanásobný vítěz v High Times ,' Cannabis Cupu ', tato odrůda je kombinací úspěšných druhů marihuany k vytvoření tohoto velmi kvalitního kmene. Danko říká že G-13 Haze, kterou produkuje evropská společnost Barney farm , poskytuje pikantní a sladké chutě, stejně jako povznášející high pro uživatele a může být použit k léčbě deprese, ADD a ADHD.
což jsem našel jako tohle http://en.wikipedia.org/wiki/Attent...tivity_disorder , "porucha pozornosti s hyperaktivitou" *

Canna Sutra

"Skuteční znalci vědí o mnoho pozitivních účinků sativ, včetně jejich schopnost inspirovat smyslné myšlenky a pocity," říká Danko. Účinek je "zvýšit a stimulovat mysl", zatímco při hoření má vůni kadidla. Říká, že tento druh může pomoci bronchiální dilatace, pomáhá zmírnit symptomy astmatu a souvisejících potíží.

Lavender

Danko ho popisuje jako"nejlepší druh všech dob - měkce,fialově zabarvený indica-dominantní kmen veřejnosti dnes přistupný", to je také populární mezi lékařskými uživately a pěstitely marihuany . Podle listoví kytky lze jasne rozpoznat mezi ganja nadšenci, podle oranžových žíl a tmavě-fialových listů.

Tato odrůda nabízí relaxační high, "říká Danko, s chutí švestek a granátového jablka a je nejlépe-doporučené použit v době nízké aktivity. Uživatelé tvrdí že její relaxační vlastnosti jsou užitečné pro léčbu nespavosti.

Crimea Blue

Crimea Blue, favorit Danka, k rozpoznání potřebujete být "velký znalec-úrovně detailu " v jeho make-upu.(?)* Je laureátem, který je kombinací genů z ukrajinských Hash a Blueberry kmenů a je známý pro svou složitost. Tato odrůda s vůní citronu a borovice, přináší high která může podpořit tvořivost.
Možné léčebné využití zahrnuje léčbu křeče svalu-ů pacientů s roztroušenou sklerózou a snížení bolesti od neuropatie u pacientů postižených HIV / AIDS.

Nigerian

Občas je možne slyšet vtípky na "ampheta-trávu", tento strain inklinuje postrčit uživatele k bodu paranoia u amatérských kuřáků.

Možné doporučit pro pacienty zdravotnické léčbě deprese, sezonní afektivní porucha, post-traumatickým stresem a některé formy úzkosti. Danko navrhuje připravit se psychicky na stoupající high a pak se posadit a vychutnat si jízdu.

Mazar

Druhé místo v High Times 1999 Cannabis Cupu a vítěz poháru pro Indiky. Danko tvrdí druh z této oblasti v Mazar-i-Sharif regionu v Afghánistánu , apelluje na indica milovníky mít je ve své matkárně . Uživatelé ucítí silný sedativní účinek, možno doporučit pro pacienty kteří potřebují uvolnění svalů nebo hledáte pomoc usnout v noci.

Purple Kush

Tato téměř čistá indica druh má svůj původ v severozápadním Pacifiku, ale podle Danko se stává stále více populární a dostupná po celém světě. Uživatelé znají těchto hroznů-ochucený puget , fialová-barevné nugety mohou pomoci pacientům se dostat do hlubokého stoned stavu , které mohou být užitečné při léčbě chronické bolesti a deprese.

Satori

Danko říká, že tento druh je ideální pro ty s vyšší tolerancí THC, protože kombinuje "vysoký" high .Dlouhokvetoucí rostlina s vytrvalostí a rychlý růstem, typické pro nízké zavalitější indiky. Uživatelé poukazují na schopnosti Satori zmírnit deprese a úzkosti (na rozdíl od některých Sativas, které mohou rozbušit srdce jako o závod).

Romulan

Provincie Britská Kolumbie se etablovala dávno jako marihuanový ráj Kanady, a druh nazvaný romulanské vedejší cesta. Podle Danko, jsou romulanské palice ceněné lékařskými pacienty pro jejich možnost zmírnění bolesti, fantastickým devastujícim silným gauč-lock high. Uživatelé se mohou těšit borovicově vůně a pikantní chuťi.

S.A.G.E.

Danko řiká že nároky pacientů, kteří kouří Sativa Afghani Genetic Equilibrium (Sativa-afghani genetická rovnováha)* , S.A.G.E. , může pomoci léčit výkyvy nálady, hepatitidy C a post-traumatickým stresem. Uživatelé se těší jeho vůni santalového dřeva.

Vortex

Danko říká, že tento s ovocnou příchutí druh má vysoký poměr , pestíků-k-listů , který umožňuje lehké kouření , protože je tu velmi málo listů na každou palici a tlustý povlak z pryskyřice. Tento druh může pomoci s chutí k jídlu pro ty, kteří trpí nevolností nebo jinak nemůžou jíst.

Jack Herer

Selektován a pojmenovaný na počest zesnulého marihuanového aktivisty Jacka Herera, tato odrůda je nazývána "Champagne odrůd" a má mrazivé a temperamentní vlastnosti, "říká Danko. Jack Herer má několik příbuzných druhů, včetně Jack Flash, Jack’s Cleaner, Jack Candy, Jackie O a Jackie White, kteří přesvědčují o síle a kráse této odrůdy, stejně jako jeho univerzálnost ve šlechtitelských programech. Pacienti trpící úzkostnými poruchami a fibromyalgie potvrzují úlevu při používání Jacka Herera. fibromyalgie *



Jo a ten Danny Danko je spisovatel fotograf a Senior Cultivation Editor of High Times Magazine



Zdroj - http://www.cnbc.com/id/40554297?slide=1 a http://hightimes.com/

* doplnil a přeložil pro Grower.cz Hlava

Naposledy upravil Hlava 22-01-2011 v 10:33 AM

Old Post 15-01-2011 v 10:29 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.2667980 seconds with 30 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív