Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spajza tu som musel byt dost kreativny, ale rastlinkam sa tam zatial paci. Rozmery - 50x70x160
Osvetlenie:
rast - 250W MH Gib lighting
kvet - 250W HPS son-t pia philips
+ do dvoch dni mi pride cooltube
Vzduchotechnika:
axial. odtah 110 m3/h
pasivny privod
ventilator na ofuk a cirkulaciu vzduchu
ultrazvuk. zvlhcovacka
Teplota & vlhkost - 26-29(noc cca20) stupnov, 70-80%
Semienka:
5 ks Ice cream od Sensi seed - vyklicili vsetky (rovno som ich supol do vysadboveho substratu v lisovanych raselinovych kvetinackoch), zial jeden mi nepozornostou obschol a kaput. Ale ostatne mi robia radost.
Substraty:
na vysadbu som pouzil vysatbovy substrat z baumaxu, sadil som do takych malych raselinovych lisovanych kvetinacikov, nech nemaju rastlinky pri presadzani stresy
na pestovanie som pouzil zmes - zahradnicky substrat, substrat na kaktusy + perlit
Hnojiva:
nakolko rastlinky rastu len 2 tyzdne, zatial nic, ale doma mam pripraveny kristalon start + do tyzdna mi maju prist od biobizz hnojky na rast a kvet.
Kvetinace: 20x20x25
Pripajam foto mojho skromneho growu
Zaroven rad privitam od skusenych growerov rady, namety a pripomienky. Ako vidno na fotke, poschodia su dost nahusto, rastie uz stvrte. Mam to zastipnut? Co vy na to?
Rastu zdar a tomu indoor obzvlast ;-))
Naposledy upravil walt.disney 05-10-2010 v 10:22 AM
zdar podle fota to vypada ze si spis zastrih listky chce je to vzdycky rozkrejt a ustrihnout fakt jen ten vnitrek mezi nima..ale no stress presne takhle sem to smikal nejdriv taky
zadna velka chyba.. jen ty listy ktery si zastrihl budou takle usmiknuty az se rozrostou..ted otazka jestli si smikl i novej vyhonek mezi nima-pokud ano rozvetvi se.. pokud ne zkus si s tim jeste pohrat