Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pripravuju skrin na pestovani, je to vestavena skrin a ma rozmery 150x80x50 (v/s/h), pricemz zhruba dalsich 50 cm vysky skrine jsou dve policky(celkem teda 200), ktere sem tam nechal a pocitam jen s vyskou 150. Pestebni prostor je odizolovan 3cm vrstvou polystirenu a na jedne strane jen normalni 10cm vrstva. Ostatni mezery a spary sou ucpany polystirenem a zatmeleny.
Problem mam ten, na podlaze ve skrini je stare lino a pod nim uz zaklady (nebo proste beton uz) a nevim, jak mam nejlip utesnit podlahu. V planu je 10cm vrstva polystirenu, ktera zaplni cely prostor, na to naka folie a na to grow folie. Co byste mi doporucili na tu podlahu? Bude stacit polystiren, folie a tmel? Co si myslite o celkove vhodnosti polystirenu jako do skrine? Tu skrin mam sice uz z vetsi casti hotovou a vhodnost polystirenu me nijak netizila, pri nejhorsim bych to nejak zmenil.
Dalsi moji neznamou je pomer kyticek. Ten prostor je 150/80/50 a budu mit urcite 3 kytky a maximalne 5. Kolik si myslite, ze muzu mit kytek na takovy prostor. (tech 3-5 vidim asi ideal).
A asi posledni vec, poridil sem 125w PnG. Co me dostalo, kdyz sem ji poprve rozsvitil, tak sem si nechranil zrak a chvili sem nevidel a ta lampa sviti asi jako nas obyvak trikrat. Kdyz sem tu lampicku dal do skrine a otevrel ji, myslel sem ze sem v nebi. Pride mi, ze sviti naprosto brutalne a to sem chtel puvodne jeste silnejsi.
A ted me napadla jeste jedna vec. Budu mit 2x pc vetrak na odtah/pritah + normalni vetrak nebo dalsi pc vetrak na ofuk ve skrini, zapojeni ted neresim. Ale zajima me, jestli vetrani vam jede 24 denne, nebo mate taky periody a ofuk ve skrini, ten taky jede porad, nebo vypinate s fotoperiodou.
Asi zatim vse
diky predem
If you read this, Your reading skills has increased by +1
nejsem nejak skuseny ale prostor je as moc velky i na 5 kytek,polystyren by nemel vadit pac ta usporka nehreje takze i odtah bude stacit,vetrani sem mel zaple nonstop kuli plisnim a vymene vzduchu i ofuk zaply nonstop... jinak jestli ti 125w pripada jak v nebi,porid si treba sodik 250w kdyz uz skrin tak poradnou
Na 125W bych dal tak 3-4 kytky, lepší míň kytek líp prosvícenejch,než naopak.. Ofuk mužeš mít na časovač, nemusí běžet 24hod denně, odtah pokud ti nebude vadit hluk bych nechal klidně nonstop..