Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ještě minimálně týden ale i klidně 14 dnů ,až bude většina blizniček do takové tmavě hnedé pak jo ale stejně se to blbě odhaduje bez kapesního mikroskopu i když fotka super a vypadá to že trichomy jsou většinou čiré tedy je ještě dost času.
http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=358906 , musiš hledat tady to , jestli je to takhle čirý tak je to v tak akorát připravit se na sklizeň , aby to nebylo moc stoned , kdyby to bylo uz neprůhledne a scvrklé tak je uz trochu pozdě na sklizeň a nebude to high , kdybych to mě odhadnou takhle podle oka tak ješte cca 10dni , bude slunečno , uvidíš a denně kontroluj , cau Hlava
Hardy:z tej tvojej fotky je to zle poznať, bolo by dobré keby postneš vo vačšom rozlíšení napr na imageshack alebo upnito.sk
odhadom by som to už nehnojil, preplachoval čistou vodou a za 7-10 dni kosa
Zdarec groweři, jsem ten nejvíc beginner ze všech beginerů a nejspíš je mě jasné že tohle bude seno nejsenovatější ale i tak se zeptám, Nevíte kdy to vyrvat a dat sušit? nejspíš to bude ještě zadlouho protože skoro žádné blizny nejsou ani zhnědlé ani zčervenalé.... Je to noname outdoor a bohužel jsem takový blb ,že ani nevim jak dlouho je to v květu. Tak snad mi nějaká dobrá duše poradí tak, a ted se pokusím sem k tomu nějak dodat foto http://img214.imageshack.us/i/p8260007.jpg/
Jo a ještě dotaz, kamarád mi poradil, abych týden před sklizní pichl kytce do stonku třeba 2 rezavé hřebíky, že prej se ta kytka zacne branit a bude pumpovat pryskyricu do palic nebo co, co si o tom myslíte ?
Zdravím chlapi mám doma parapetky, no je to moje první pěstování (taky to podle toho vypadá (: .) a nevím jestli už je mám skliďit teď nebo počka, ono to ani jako slizeň asi nebude mám tam možná na brčko
Zdravím chlapi mám doma parapetky, no je to moje první pěstování (taky to podle toho vypadá (: .) a nevím jestli už je mám skliďit teď nebo počka, ono to ani jako slizeň asi nebude mám tam možná na brčko . Až se mi nabije foťák dodám aji nějaké fotky
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky