Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar jak sviňa.
Sem tu zas s trošku ujetym projektem.
Rozhodl sem se navrátit zpátky k bubbleru.
Tato technika se mi osvědčila jak pro květ, tak pro pěstění matek.
Jen sem to pojal trošku jinak než je obvyklé, no uvidíte sami:-)
Doufám že se bude líbit equip-dali jsme si záležet:-D
Box: Z minulého roundu, jen nová folie 180x120x180 ( dxšxv)
Světlo: chvíli 125W CFL Blue
Růst: 400W MH
Květ: 600HPS Philips Master SON-T Pia Green
Power-
obe lampy visi pod vlastovkou xl+easyrolls
Osazenstvo: 18x UPP (od člena G-tímto děkuji)
Odtah: Ufo 420m3/h napojene pres regulator.
Pachac: 780m3/h Home edition
Ofuk: Ventas 30cm, v květu přibude další
Médium: Bubbler
Přesná specifikace: Litinová vana o obcashu cca 160-180L . Nepodařilo se nám utěsnit díru na vypouštení, proto sme zvolili náhradní plán. Do vany jsme dali kruhový bazén 250cm v průměru a jeho přebávající části dali přes okraj vany. Ted už neteče ani kapka
Vzduchování : 3 motorky s výkonem 360l/min (regulace a dva vyvody)
Hnojky: Bcuzz A+B
PK 13/14
Green Sensation( asi nebude-jeste se uvidi)
Peroxid vodíku
Zezačátku měli holky problém s plísní. 3 to schytaly pěkně:-( Naštestí jsme vzali dvě rezervní, takže jsme jim sprchli kořínky od hlíny a hodily je do košíčků. Jedna chuděra tam zůstala, no třeba se rozjede ale moc si od ní neslibuju, taky už šla na pravej okraj.
Jinak sem snad na nic nezapoměl:-) doufám že se dred bude páčit
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Čau vypadá to zajímavě sem zvědav jak ti to pojede ..., mužu se zeptat na tu desku tu máš z nějakýho dřeva ? myslíš že by to nemohlo dělat problémy s kořenama do budoucna . budu sledovat kdyžtak smažu mějse .
Banány: Hnojek je ješte dost. Akorát na tom GS se asi nedoplatim..
Patreees: deska je z nějakýho sendvičovýho matroše od kamaráda. Je to cca 2mm plastu, pak centak a pul pěny a pak zas plast. Takže nehrozí žádný rozmáčení ani problém s kořeny..
Hele a víš , že se nemíň jednou za 9 dní musí vyměnit komplet roztok? Jak to provedeš? A co hnojiva? Máš aspoň 5l od každý složky? Jakmile ti někdy přestanou jít na chvíli vzduchovadla, chce to pak taky vyměnit komplet roztok a vyčistit vanu i kořeny. Jakmile budeš mít 1 nemocnou a necháš jí tam, nakazí ti všechny ostatní, to je dobrá metoda na výběr matky, ktrerá přežije, je nejsilnější A ještě jsem se chtěl zeptat, jak myslíš ten g/W? Objektivní se mi zdá kWh/g, to ti řekne nejvíc o výkonnosti skříně. Řekne ti, kolik tě stál jeden gram. Ve FAQ jsem našel jednotku g/kWh, ale ta je taková řekněme hůř představitelná,říká, kolik g vymáčkneš z 1kWh
Jako fandim ti, ale dej si bacha na spoustu věcí
Zdar jak sviňa. Mám tu malý update. Kytky dostaly 400W MH vybojku . Bylo to nekdy minulej tejden. Kdy presne si uz nepamatuju.
Dneska dostaly preventivne postrik biool. Navíc sme je začli zlehka krmit a to 125ml od kazde slozky Bcuzz hydro A+B. Pravidlne lejem peroxid a holkam se to libi.
Bohužel jedna vypadá trochu polochcíple. Teď nastává problém k zamyšlení- nechat jí tam a doufat že doroste k síťi , byť za cenu toho že bude oproti ostatním pozadu? Nebo ji nemilosrdně vyhodit a vyplnit místo holkama okolo?
Chuckster: Nn takhle je rozptyl světla nejlepší-odzkoušeno.
Fiste: Měnit každejch devět dní rozhodně není nutné. Pokud používáš peroxid, vystačíš si s 3 výměnama za celej pěst. A výměna je jednoduchá-stačí připojit kalové čerpadlo a vodu vyčerpat hadici do odpadu, stejným způsobem napustíš odstátou ze sudů.
Pyroman80: Hele sou trosšku vidět na fotkách- klasika modrý za 25 vočí
Krasus: bohužel nebudu, těžký to úděl pěstitele
Foto 1- Tady je trochu vidět vana
Foto 5- Chcípák
Původní příspěvek od Jpt Měnit každejch devět dní rozhodně není nutné. Pokud používáš peroxid, vystačíš si s 3 výměnama za celej pěst.
Přesně tak, já mám sice jen 20l kýble, ale za pěst mi to vyjde taky na ty 3 výměny. A to nepoužívám ani ten peroxid.
Mrzáka bych ještě pár dní nechal, jak se ukáže.
Jinak ta vana je chlape fakt nářez, držím palce.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Dnesni up....
Vyhodil sem tu malou mrchu a nasadil sit. Doufam ze bude akorat- o vejkendu bych chtel přepínat. Každopádně ještě tak 14 dní nechám 400W MH. Pak teprv 600W HPS.
Cumim,docela si troufas.Jaky mas v tuhle chvili EC a PH(dost me to zajima).nebojis se vysoke vlhkosti v kvetu?powerplant a vlhkost nejdou moc dohromady.neco podobnyho jsem jel ve svym uplne prvnim indoor pokusu(vanu jsem mel plastovou 140l).Uzil jsem si mrte problemu:plisen skrine,korenu,palic,nejakej hmyz,jel jsem ze semen,k tomu 3 rozdilne kvetouci phena,samci/samice fifty fifty, takze jsem se proskolil uplne ve vsem,co muze growera potkat.ty uz mas zkusenosti na rozdavani,tak snad bude vsechno v cajku.drzim ti pesti,s touhle genetikou a v bubbleru to bude nehoraznost.o vikendu jak pises rozhodne prepni,neprotahoval bych to.K+.
Zdarec. Pokusím se odpovědět. EC jaksi neměřim- zvládnu to i bez toho a PH drzime na 5.5. Vlhkosti se nebojim , preci jen mistnost sama o sobe neni prilis vlhka a odtah je snad dostačující. I z tph duvodu se plisně fakt nebojim. Genetika je ověřená a nemám strach z rozdílnosti kytek. No a nechávám to radši růst o trochu dýl kůli zaplnění místa v prostředku. Přrsunul sem tam nejslabší kytky aby se aspoň trochu vzpamatovaly. Síť už je pro holky připravená tak by neměl bejt žádnej problém