Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no je to napiču s tymi zaplavami ...tie sk*rvene dažde mi znicili asi 30 rastlin ,,, ale este ze som si nechal nejaku zalohu , tak dnes idem vysadit take 10-15cm kriačky ,, ma byt teplo tak dufam tohto roku nieco skosim a počasiu a čorkarom nebude j3bať ...
Ahoj jsem tady na Groweru novy a pestuji poprve a dal jsem si to na balkon Hlinu mam nejakou z kvetinarstvi s nicim to smichany neni a asi po dvouch tydnech jsem to jednou malinko pohnojil a kytky nejak uvadli tak jsem to prestal hnojit a za chvili byli zase v pohode.
Ale ted mam takovej problem ze konecky listu hnednou vubec nevim cim to je jestli je to od slunce (sviti mi na ne slunicko od 15:00 az do vecera), nebo je to spaleny od hnojiva.
Prosím poradte
Předem dík.
tak nejjednoduší varianta je nějaky hnojvo ale v minimální koncentraci tak ve 1/3 doporučené koncentrace a postupně zvyšovat .... ale muže to být i spatným Ph
nazdar ludia,chystam sa koncom sezony(september) nieco hodit na okno.ale prisla mi na um otazocka,ze ake odrody sa najviac hodia na okno...diki moc za rady...
pořád se divím jak jednoduše se dají vypěstovat pěkné windoory.
za celou dobu jsem utrhl tak 5 listů, jinak vůůbec nic s kytkama nedělám
teda kromě zalívání občasného zvlhčení listů a teď v květu organická hnojka