Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím!
Letos jsem se rozhodl zkusit Autoflower Red Dwarf a nemám s ním žádné zkušenosti. Tak jestli ho už někdo pěstoval tak at se podělí o svoje rad a postřehy :-)
Jedu ho venku v 10l kýblích s hlínou ( 20l zahradnický substrát, 20l cocopressu, 1l perlitu), myslíte že jim to bude vyhovovat? Nemám ho ani ve skleníku ani ve foliaku, proste cisty out v kyblu a pod slunkem :-D Mate nekdo nejake triky jak na tohohle krasavce? přikládám fota ze dneška, tj 26.7.2010... jsou to ještě miminka.. myslíte že stihnou dorůst aspoň na těch 50cm?
Prošel jsem snad všechny tready a nenašel jsem o červeném pořádně nic :-/ Mrkl jsem na tvé kytky a jsou podařené :-) jen aby dorostly a nenarazily na nějaké čorky ;-)
Původní příspěvek od Dwarf Prošel jsem snad všechny tready a nenašel jsem o červeném pořádně nic :-/ Mrkl jsem na tvé kytky a jsou podařené :-) jen aby dorostly a nenarazily na nějaké čorky ;-)
Ale víš co, někteří lidi jsu pěkný zmr..di vlezou ti až k baráku (někdy i do) jen aby sklidili místo tebe..je to hnus..
ale neodbíhejme od červeného... :-D
Postupně tu budu dávat více fotek...
Původní příspěvek od Dwarf Ale víš co, někteří lidi jsu pěkný zmr..di vlezou ti až k baráku (někdy i do) jen aby sklidili místo tebe..je to hnus..
ale neodbíhejme od červeného... :-D
Postupně tu budu dávat více fotek...
tak udělej si nový tread a napiš nějakému MODovi at tohle smaže joo tak vlezou,ale neboj nevlezou
No co bys chtěl slyšet? Af odrůdy jsou si docela podobné, prostě po měsíci začne kvést a po dalším dokvétá... Tudíž základem je rychlost, nestresovat, nepřesazovat, nezaštipovat, jen zalévat. Koukni se na netu do Soft Secrets -Cislo 3- je tam testovací grow s white dwarfem, který má velice podobné geny jako red dwarf. A pokuď to nejsou fem semena, tak si vytvoř semena na příští rok..
Díky za názor.. Ten soft secret uz jsem cetl.. Já tady dokumentuju rust svych kytek, kdyby se nekdo rozhodl pro trpaslika tak at vidi jak to rostlo me a srovnat se svym, popr. bude aspon vedet nejaky zacinajici pestitel tohoto modelu jak na to.. Presne tohle mi chybelo kdyz jsem rozjizdel trpaslika, nikde jsem nic nenasel. Takze pokud se ti zda ze je to obycejne a vsechno stejne, nikdo te nenuti aby jsi tu psal a nebo treba procital.. Cest kraste(y)?
Tak je tu další aktualizace. Ke dnešku jsou rostlinky staré cca 18 dní, to znamená že jsou tak nějak v polovině růstu.. uvidíme jak se jim bude dařit dál.. Včera jsem poprvé přidal hnojivo do vody, a to wuxal super ale v malem mnozstvi asi poovicni nez doporucuje vyrobce. Myslím že je to trošku nakoplo..
Čau! Koukni na můj out viz podpis, tam mi akorát dozrává, dávám mu tak čtrnáct dní a půjde nohama vzhůru. Počítej že ti tak za čtrnáct dní začne kvést a ke konci doporučuju před deštěm a na noc schovávat, rádo to plesnivý, hodně štěstí!