Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jen tak trošku mimo soudek, nevim jestli se mi to zdá, nebo jestli je to spíš genetická záležitost, ale zdá se mi, že to máš docela vytáhlý. Já mam 5 chroniců a 1 durban poisona od 8 rána do 8 večer cca na tomhle parnym sluníčku a mam patro naskládaný na patře, kámoš má stejnou genetiku, ale nemá to narozdíl ode mě na zahradě ale mezi stromama, takže světlo tam je denně max 6 hodin a má to šíleně vytáhlý.. Tak se mi zdá, že ti tam možná něco přes ten den stíní?
Zdravím, měl bych dotaz na zkušenější, může mi někdo poradit jaký semena mám koupit aby to pořádně makalo? Chci pěstovat venku. Můžu vysadit ještě letos? Je mi jedno jestli to poletí do vejšky nebo do šířky, zahrada je velká. Jde mi o výsledek. Mám rád pokrájet do polívky, nebo tak. Ale klidně bych to i zapálil... Kdybyste mi sem hodili nějakej link toho konkrétního doporučenýho semena, byl bych vděčnej. Díky, J.
TO Zambathan - Ve stínu se ti vždy vytáhnou Pokud chceš mít kytky velké dej do polostínu , pokud chceš patro na patře nech kde máš
TO flecbek - Určitě tet se oplatí automat (protože už se bude pomalu měnit čas a to neautomaty samy přepnou) - (Míně světla) . Já být tebou bych koupil nějakou automatiku nebo nechal sadbu na další rok a koupil durmana ..
TO zakladatel - Máš je hezké ale jak tady kolegové :-P hovořily přesad je každou zvlášt .. a stím zaštipem je to na tobě ZAŠTÍPNĚŠ - nebudeš mít vysoký pahýl a vyrostou ti jak ty spodní i nové větve z boku ,plus budeš mít více úrody . NEZAŠTÍPNEŠ - Budeš mít pahýl a budeš toto mít na konci sezony máálo úrody