Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte priatelia, uz vyse dvoch mesiacov mam pauzu po asi 5 6 rokov inteziv bafania. A skoro pravidelne kazdy den vykasliavam sliny s ciernymi bodkami alebo flakmi. Nie cely den ale rano, a potom napr podvecer. Niekde som cital ze sa pluca same cistia, ale ze by to trvalo 2 mesiace ?? Prosim poradte ci mate s tym niekto skusenosti, zacina ma to strasit.
podobne flaky som obcas vykasliaval ked som moc kalil, ale teraz tomu uz nechapem. inak nefajcim ani cigy.
Cau, cau, nejsem doktor, ale taky si myslim, ze vykaslavas to, co sis tam nasvinil, ono to par mesicu, ne- li dele trva, nez se vycistis. Jestli se ti to zda vazny, tak si zajdi na plicni.
čus jak přestaneš kouřit tak se plíce začnou čistit mnohem rychlejc...
A čistit se budou sakra dlouho dva měsíce to je jako nic ))
Například když jsem četl knížku o orientální medicíně tak tam tvrdili, že se plíce čistí až 7 let !!! Samozřejmě že je to myšleno na všech úrovních ne jenom ta nejhmotnější v podobě černejch hlenů. Měj se fajně a čisti se .-)
Kdyby jsi to chtěl urychlit tak buďto přímořské nebo horské prostředí je balzám na plíce. A samozřejmě dechové cvičení...
vincentka rozpouští hleny v těle nejen v plicích. po 5-6 letech už máš chronickej zánět průdušek to jsou ty raní chrchly. chvíli to potrvá než se toho zbavíš.
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
dychaci cviceni = behani,plavani,sukani jsem astmatik a hulim jak hovado[na kazdou z tech cinnosti jsem vetsinouvypaleny] a jsem na tom Xkrat lepe nez nekteri mladsi nehulici/neastmatici staci byt jen trochu fit a nekurit debilni cigara[ani v brku]a nezit ve meste ;[ to se lehko rekne ,,,ale F+ do kapacit plic a zdravi je tam za to solidni ]
Jo ganja zasírá plíce jako sviň , měl jsem stejný problém asi po 2letech dennodeního hulení, taky mě to tenkrát dost vyděsilo, co to ze mě leze za sajrajt . Ale po nějaké době se to zlepšilo a jelikož už nějakou dobu hulím fakt pomálu, tak už je to v pohodě..