Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ty vole tak ten box je naozaj divny ani som nedokazal spocitat kolko roznych materialov tam mas... fakt clovece vyser sa na to a sprav si box aspon so starej nepotrebnej skrine.... zaujimalo by ma ako si tie obkladacky ci co to je spajal do kopy potom sa cudujme preco nam pada strop lol kazdopadne usporky nezavrhovat ako vravi kolega na naberanie skusenosti su dobre.... ZK
no ďakujem za ohlasy . .veď sa snažím. .len je málo potrebného materiálu a financii. . . . . .
ZivyKvet : vyrobené to je asi z drevotriesky alebo neviem čo to je, a na tom su tie kocky ako.....ja som ich do kopy nespájal.....a ten horný "poklop" spadol lebo nebol nijako zaistený (len tak položený) viem moja chyba a poučil som sa....zvyšny materiál sa mi nechce opisovať (to by bolo na dlho)...
all : ja som vám zabudol povedať že box vyzerá už trošku inak.....prepáčte....ešte nejake pc vetráky na lepší príťah, odťah a ofuk na rastlinky aby neboli ako špilky......ale teraz som strašne chorý tak pár dni to musí počkať....foto boxu tu hodím.. aspoň sa pokúsim.... bratia momentálne sledujú tv a fotrovci tiež tak dúfam že mi niekto nevletí do izby (nedá sa dokonca ani zamknúť)....
Pocuj to bo bokoch je tvrdy papier? Ak hej tak to zlep a zacni na novo s normalnym materialom. Teda ak ces! Ale vrelo odporucam. Ten papier ti zvlhne a rozpadne sa:-) takze nebuc lenivy a sprav to na 4 krat riadne inak sa ti neoplati ani nic pestovat. Hlavne si precitaj faq bez toho sa nepohnes. Sorka za taku kritiku ale je to asi nutne ako sa tak pozeram na tento thread. Vela uspechov a hlavne ber si rady k srdcu vacsina ludi ti chce pomoct tak to vyuzi alebo maj pici! ZK
z vonku to je papier (na tlačenie len kvoli tomu aby to nevyzeralo až tak hrozne)je zvonku čiže ten asi tažko zvlhne a z vnútra si fakt myslíš že som až taký blbý že tam dám papier?.... je to fólia síce nie z growshopu ale vždy lepšie ako tie hnedé steny...... si čítať nemusím z dôvodu že som si ho čítal/prečítal už veľa krát , niesom tu týždeň...a viem že mi chcete len pomôcť a nie uškodiť....nemusí to byť napísané v každom príspevku...peace