|
Zdarec, tak jsou tu výsledky.
Celkem toho bylo TRAMTADADÁ: 300,2g
Takže nejblíž jsem s tipem 300g byl já. :-D
První místo však získává IGRACZEK s tipem 303g. Gratuluji (a píšu souromou zprávu.) :-)
Druhé místo KOBRA777 s tipem 293g (K+)
A třtí místečko pro MACHOMANA, který tipl 310 (K+)
Všem zůčastněným gratuluji a děkuji za účast
-------------------------------------------------------------------------------------------
Foto:
1. Sklenice č1
2. Sklenice č2
3. Troška šítku na pochutnání
4. Všech 9 vrčků
5. No nevypadá to pěkně? :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Northern Lights
O d začátku mě od tohoto modelu kamarád zrazoval, moc jsem mu tedy nevěřil a upřímě, teď stojim s otevřenou hubou. Hůlo má hrozně lepkavý povrch a děsně krásnou, silnou až čpivou vůni. Stačí otevřít krabičku a i u stolu vedle se otáčí co to tu zavonělo. :-) Chuť se zprvu zdála jako opravdu slabá, řekl bych spíš naprosto bez chuti! Čím je všek hůlo starší, tím chutná lépe. A teď po týdnu po uskladnění se za chuť už stydět nemusím. To nejdůležitější je však samozřejmě síla a můžu říct, že tady jsem se kurva předvedl. Je to zatim nejsilnější co se mi povedlo. Doufám že mi sem pak IGRACZEK hodí nějakej svuj smokereport, aby to nevypadalo, že si honim triko. .-)
Celý grow proběhl bez škůdců a plísní, takže to vypadá na stabilní odrůdu. Jen by mohl být lepčí výnos. Určitě ji ještě zkusím, ale příště SCROG.
Northern light odemne dostává 9 z 10.
Naposledy upravil Kumbál 23-08-2009 v 13:14 PM |