Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar all. Ja s kamosem se zabyvame stavbou vapa (zatim jen v myšlenkový fázy) a premejslely sme nad tim bimetalem (uz ho mam doma je skoro v kazdy zehlicce) ,ale zasekli sme se nad schematkem a nemuzem se hnout z mista, please help us. potrebujen nejak vymyslet schematko , kdyby nekdo z vas vedel jak na to tak poradte peosim.
cus chlape tak ten vaporizer je jedna z nrjvychytanejsich veci slouzici na kozumaci marihuany, my obycejni konzumenti by sme meli alespon trochu dbad na nase zdravy ktere je palenim travěnky dosti poskozovano nejruznejsimi jedovatymi pliny a latkami v nich obsazenimi. Diky vaporizéru se nám tento problém podařilo vyřešit a tím zamezit skodlivym ucinkum pusobyt na nase zdravy. Pri pouzivani vaporizeru se nám do plic dostává teplí vzduch s primesama THC a CBD. skoro bez neceho dalsiho a tim se stává vaporizér jednickou mezi ,,zdravim´´ hulenim.......
No tak to ti dík za vysvětlení. Myslel jsem si že to bude něco takového. Zkusím si taky něco takovýho spíchnout. Ovšem je škoda že se takové heblo nedá strčit do kapsičky.
To Certos- nazdar na tvoji otazku k cemu by ti to bylo je lehka odpoved - teda nevym jak na tom ses ty , ale moje plice si furt a furt nechtej zviknout na kouř , asi to bude tim ze ta mrcha mi mi plicky pekne zanasi , a tak kdyz budu mit ten vapik tak moje plicky zacnu kezky hickat jen lehoulince ,,znecistenym´´ vzdouskem......
To Menurak : zdar hele mam na tebe jeden dotázek , jak si vyresil zpusob regulace teploty? dal si tam nejakej mechanickej regulátor (např. bimetal) a nebo si pouzil nejakej drazsi digital?
nakej elektronickej termostat za 175 kc, jako stavebnice, akorat furt nemam tu nasypku z hliniku, ovsem furt slysim ze se na ni pracuje,. jo a cidlo nekam do nasypky navrtam