Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od papaOUT toto som našiel asi 5metrov od rastliniek
Možná proto to tak pěkně roste xD
Já bych to rovnou do hliny asi nedal protoze strach je silnejsi. pekne predpestovavam a pak to vysadim az to bude trosku vetsi a silnejsi.Btw to ti vyrostlo za 10 dní taková kytka? :-O já to mám taky 10 dní a tak velký to teda nemam.
Původní příspěvek od storm1249
Možná proto to tak pěkně roste xD
Já bych to rovnou do hliny asi nedal protoze strach je silnejsi. pekne predpestovavam a pak to vysadim az to bude trosku vetsi a silnejsi.Btw to ti vyrostlo za 10 dní taková kytka? :-O já to mám taky 10 dní a tak velký to teda nemam.
nno ma viac ako desať dní......kličiť som ju dal 6.apríla(dubna)......aa 9.už bola von
No záleži aj od toho či sú tie semená už naklíčené...ja to robím tak každý rok, že dám semená naklíčiť a keď majú cca 1 cm korienok tak ich dám rovno do hliny...ešte sa mi nestalo aby rastlinka nevyšla zo zeme...to že uhynula preto že bola ešte malá a prišli mráziky už je iná vec...na druhej strane som prvú sezónu predpestoval 4 rastlinky po druhé poschodie pravých listkov a presadnie prežila iba jedna :shock: ...možno je to aj tým že neviem presádzať ale premňa je jasná voľba sadiť rovno do hliny...ak je hlina dobrá
ja to napral rovnou do hliny zadna voda vata nic a světe div se roste to :-D
jinak jsem dneska zjistil ze kousek vedle moji outdoor zahradky je utopeny mrtvy kane takze az budu ptorebovat vodu plnou zivin vim kam jit :-D
Mno mě to jedna kytka dělá taky a nevím čím to je jiná mi to nedělá a ta co mi to dělá mi už pomalu chcípá a přitom se o ní starám stejně jako o tu druhou .... někde jsem č etl že je to možná p řehnojené ale nevím můžeš len doufat že ti nechcípne celá .. asi jsem tě nepotěšil co :-D jo a kdyby si se v tomhle zamotal tak srry
Původní příspěvek od bufucz Mno mě to jedna kytka dělá taky a nevím čím to je jiná mi to nedělá a ta co mi to dělá mi už pomalu chcípá a přitom se o ní starám stejně jako o tu druhou .... někde jsem č etl že je to možná p řehnojené ale nevím můžeš len doufat že ti nechcípne celá .. asi jsem tě nepotěšil co :-D jo a kdyby si se v tomhle zamotal tak srry
aj ja to mam len na jednej....tiež som myslel že prehnojením ale hnojil som ju zatial len raz......aa vraj to môže byť spálené od slnka ale to je podla mna somarina.........noo tak ja budem dúfať.....peace
Nebo skus se zeptat na jiném foru jestli to není nějáká nemoc jestli na to není nějaký postřik ... víc asi nepomůžu srry ale pak pošlu foto jak se daří mě :-D