Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny.Nedávno jsem se regirstroval tady na groweru a začínám s prvním pokusným pěstováním.Semínka mám nějakou no name směsku od známejch takže směle do toho.Chystám se nechat nějaký kytky na balkoně,kterej mám na jižní straně pokoje a nějaký zasadím někam do pole.Pěstuji poprvé,takže budu rád za jakékoliv rady,pokud se vám na mých rostlinkách nebude něco zdát.
Takže přidávám první foto.
Hlína sem použil na pelargonie smíchanou s pískem.Zatím jsem nic nehnojil ale chystám se hnojit balkon granulovaným kravským hnojem,outdoor kopřivama.Kytičky jsou trošku vytáhlý,protože byly za oknem ale zatím to myslím nijak nevadí.
zdravim, mno pokud se do nich na blakoně opře vítr, zejména tu vpravo by mohl jemně pochroumat . Ale supr jestli na ně občas foukne, přihrň jim při přesazování ke stonku zem, zahrab jim stonek coto de. Pěkně pak zesílí .
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
ono je tech kytek 15,vsechny sem nefotil vypada to vsechno stejne. Prihrnu je urcite s tim pocitam az je budu presazovat.Jo nevíte jestli má cenu je dávat přes noc dovnitř na okno nebo je tam nechávat i přes noc?
Tak jsem opet tady.Na kytkach se toho moc nezměnilo viz. foto.Jinak mi jednu nejakym zahadnym zpusobem na balkone zlomil vitr tak jsem ji zahrábl znova do země a vypadá to,že žije dál.Přes noc je radši dávám pořád dovnitř (to víte mrazíky :-D ) a ráno kolem 6:15 jdou na balkon kde na ne celej den sviti slunicko.Deda po mne chce dve kyti,udelal jim paradni misto u hnojiste tak jsem zvedav na jeho uspechy.
sousedu se nebojim. jeden soused je deda a ten po mne chce dve kyti a druhej soused ma sklenik plnej tabaku a az se dovi ze ma deda kytku bude chtit taky. jinak jsem kytky presadil hloubeji do zeme aby nebyly tak vyčouhlý a nelámaly se. zítra upnu photo at se máte na co těšit :-D taky bych mel pridat fotky svyho outu kterej si vesele roste v krabici na "louce" ;-)
zahrnul jsem je tak,že stonku kouká cca 1-2 cm ale rozhodně je to pro ně lepší než to bylo předtim. foto upnu zitra nebo pozdeji ted zase letim pryc. s tim zastrihem se pak taky musim nejak poradit ale to je jeste cas.
Tak prinasim dalsi up.Jak jsem už napsal,kytičky sem přesadil hlouběji a do větších nádob.Jak jsem se později dozvěděl,nepřesadil jsem je zrovna nejideálněji ale určitě je to lepší.Hodlám to tak nechat - věřím jim :-)
Do hlíny už jsem zkušebně přimíchal malou hrstku granulované kravského hnoje tak uvidim,co to s těma kočkama udělá Na out venku se jdu podívat zítra takže se pokusím udělat nějaký fotky.
Pokud se vám něco nelíbí,nebo máte zkušenost že je lepší udělat to a to jinak tak to sem napište.Budu jedině rád.
btw. pořád se bojím je nechávat přes noc venku co myslíte vydrží to? bojim se že bude mrznout (mám je opravdu rád :-D )
Mám dotaz... př edpěstovávám si kytky na Terase a na noc je ještě dávám ven protože jsou ještě mrazíky ale do kdy ještě kytce bude stačit květináč kytce když je velkej asi 10 cm průměr a 10 cm do víšky kytky mám asi 7 čísel a míň
Sv*ne Sv*ne Sv*ne a nic než Sv*ne. Už mám jenom balkon.přišlo to teda docela brzo.Někdo mi ukrad mých malinkých 12 kytiček venku. ukrad je všechny a ještě měl tu drzost tam nechat ten mini sklenikovej kryt.Sem fakt nasranej hlavne proto ze jsem prisel o místo. Posilam photo jak to vypadalo v pátek. Podotýkám že na tom místě nebyly tam kde jsou focený.Takže bacha na čorky co jsou schopný už takhle z jara prolézt 5 m trní a 2 metry kopřiv po kolena Přeju vám víc štěstí než jsem měl já
Kurva ty zasr*ný čorky mě tak serou! Dobrdele, tak proč si taky něco nevypěstujou... stejně na ty místa kde by se dalo zasadit choděj. Ať ti aspoň vyjde ten balkon!!! Myslíš si, že se choděj dívat sem na G, zbírat info kde a kde se sází? Čorky chcípnětee!!!