Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, jsem tady dnes poprvé a trochu tápu. Odpověď v návodech jsem hledala stejně jako ve FAQ. Možná jsem hledala špatně, ale nenašla (( Chtěla bych sehnat semínka konopí a nevím kde a za kolik se prodávají. Mám nemocného otce a prý by mu mohlo pomoct. Děkuji za radu ria
všem začátečníkům doporučuji obstarat semena z místního grower bazaru, je to levnější, jistější a semena jsou kolikrát srovnatelné kvality se semeny ze seedbank
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
jestedman - dodal bych k tomu - od správných členů. sice mám kladné zkušenosti s hodně novýma členama ale je to jistější. poprípadě se podívat do bílé listiny