Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mazary budou ještě nějakou tu dobu chtít,ale to,co předvádí v produkci pryskyřice je šílenost.děkuji členu jumppp,který mě do mazara svou větou: "Pryskyřičnatější kytku jsem ještě neviděl" (nebo tak nějak) nalákal.pod toto se podepisuju.má před sebou ještě tak 2-3 týdny a je pocukrovaný jako maminčina buchta
edit:všímám,že na fotkách to nejde zrovna nejlíp vidět
po mazaru v květináči jde plíseň ve velkém a právě on by potřeboval určitě tak dva týdny.jsou 3 možnosti:
1. ho setnu a nechám dojet při sušení (teoreticky no problem)
2. odnesu si ho domů za okno (nevidím v tom nic moc pomoc)
3. dám ho do úplné tmy na týden až 14 dní, jak tady někteří proklamujou a uvidíme
pomozte, ludkovia...!!!
jinak ostatní mazary jsem raději setnul.mají před sebou cca týden, ale té svini plísní šanci nedám. macaté vrchní palice, ocukrované jak prase, vonící lehce po malinách...toť průvodní jev tohoto vzorku
no te jednicce bych teda moc neveril......... ja jsem tu plisen osmikal, ale stejne se obevovala vsude mozne, tetkom mam vsechny vrsky dole jen spodek jsem nechal a pohoda nejde plisen videt. asi tam vic fouka vichr z hor ci co.
zase jak chces no treba ja nemusim mic zarucene dozraly model, osmikal jsem vrchy at to pomalicku nesplesnivi pac jednu osmiknes zitra je nekde jinde.
Volil bych variantu donést ho domů. Je fakt, že ke konci květu se to UV-záření(které okna částečně pohlcují) hodí jako sůl, ale na druhou stranu - když z něj vystříháš všechny prozatímní ložiska plísně - je dost pravděpodobné, že se už nevyskytne.
To vaaanha.Tím,že plíseň vystříha,se ji vúbec nezbaví.Ja jsem před 10 dny ostříhal 1/3 AKčka s tím,že ho nechám těch 10 dní a vono z toho zbytku kytky mi polovinu napadla plíseň a to ještě ve větším měřítku než poprvév týdnu dodám fotos sklizeného i plesnivého matroše).
Tak tím, že ji vystříháš se samozřejmě nemůžeš na 100% zbavit možnosti, že se znova objeví. Ale v případě, že by ji ostříhal a kytku dal domů(do o dost suššího prostředí - pokud předpokládám, že nežije někde v plesnivé kobce) tak má určitě větší šanci dojet v jakž takž přijatelné formě.